• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Borba.me

18.02.2020

11:38

CRNA GORA GORI PLAMENOM SRPSKE SPARTE! Biković nikad iskreniji: ĐAVO JE UDARIO NA CRKVU, ZNAČI DA JE SATERAN U ĆOŠAK!

Balkan

CRNA GORA GORI PLAMENOM SRPSKE SPARTE! Biković nikad iskreniji: ĐAVO JE UDARIO NA CRKVU, ZNAČI DA JE SATERAN U ĆOŠAK!

Podeli vest

Popularni glumac Miloš Biković progovorio je o trenutnom stanju u Crnoj Gori, gde se narod narod bori za očuvanje pravoslavnih svetinja

On je intervjuu za "Borbu" istakao da Crna Gora gori, i da je u pitanju plamen srpske Sparte.

- Ne. Crna Gora gori. I to gori plamenom srpske Sparte. Srpska pravoslavna crkva nije nikad bila jača. Možemo da tumačimo ovo što se dešava iz političkog socioloskog, ili istorijskog aspekta, ali ja bih iz najvažnijeg, onog duhovnog. Nikad nije bilo jasnije da se borimo sa đavolom, i nikad još jasnije da pobjeđujemo. Kad on mora da udara na crkvu tako otvoreno znači da je satjeran u ćošak, perspektive su mu loše. Daleko od dnevne politike je ova borba. Nema ovo veze sa političarima i politikom. Ova borba je većih razmera - rekao je on.

Zatim se okrenuo odnosu Crne Gore i Srbije, te da li smatra da je sve to jedna "porodica".

- A koliko naroda to može da bude? Svaki pokušaj separatizma i ustinjavanja srpskog naroda, jezika, i vere zarad "nezavisnosti" je upravo suprotno, tj. stvaranje kolonije u kojoj će i oni koji su najmoćniji među nama i oni koji vladaju tom "nezavisnom kolonijom" biti najmoćniji rob, samo sa najvećom jahtom -  dodao je popularni glumac.

U CRNOJ GORI SU EPOHALNE PROMENE, KOJE MOGU DOVESTI DO POVLAČENJA PRIZNANJA KOSOVA! Đukanović u jedno može biti siguran - NEMA POVRATKA NA STARO!

Upitan je i da li planira da poseti Crnu Goru .

- Ako se to desi, neću to sigurno najavljivati u medijima - naglasio je Biković.

On je istakao da podržava pravoslavni narod koji se bori za očuvanje svetinja, i da je najbitnije održati mir.

- Naravno. I pozivam na mir. Molitva i sabornost su vrlo jako oružje. Ne treba ih potcjenjivati. Ako ne verujete sveštenicima pitajte fizičare. Reći će vam isto - kaže Biković.

- Često nam govore da mi, nismo mi, i da je normalno da se graničimo sami sa sobom. A mi se, što se danas vidi kao nikad, graničimo se i sa Nebom, jer su naši preci tu granicu često, i sa lakoćom u stradanju prelazili. Imamo takozvani ,,bijeli šengen” sa Nebom. I zato sada tako lako, i Nebo može da se spusti do nas. Ako mi ne vjerujete: otvorite prozor. Eno ga nebo! Gledajte! Eno ga na ulicama Crne Gore! Molim se samo da ne bude oluje - završio je glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Тачно тако...То је борба Христа и ... - АНТИХРИСТА...!!

Veljq

pre 4 godine

Bikovicu je bolje da ne se mesa u politiku i da tera glumu, nije politika za glumce, evo zivi primer onoaj salqbajzer Trifunovic

Janjuš

pre 4 godine

Biković je rodoljub i ne meša se u politiku. Ne treba ga stavljati u isti koš sa drugima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija