• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik.rs

19.02.2020

21:59

AMERIČKI AMBASADOR MI JE PRETIO! Dodik otkrio ŠOK DETALJE sastanka sa Nelsonom!

Balkan

AMERIČKI AMBASADOR MI JE PRETIO! Dodik otkrio ŠOK DETALJE sastanka sa Nelsonom!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izrazio je žaljenje što se, kako je naveo, njegov konstruktivan sastanak sa ambasadorom SAD u BiH Erikom Nelsonom pretvorio u pretnju, ističući da administracija SAD neće moći da zaustavi odbranu interesa Republike Srpske

- Imao sam dobar razgovor s ambasadorom SAD. Sve što je on meni rekao, ja sam uzvratio. Bilo je nekih stvari i to doživljavam kao pretnju i ne mogu da verujem da se upuštaju u tako nešto. BiH pripada nama, a ne njemu, da on preti u njenoj odbrani - rekao je Dodik.

On je istakao da se Nelson, koji je rekao da SAD ne očekuje ništa drugo sem potpunog poštovanja Dejtonskog sporazuma i teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH, a da će radnje koje to podrivaju snositi pravne posledice, „prevario ako misli da može da preti“.

- Kao što oni kažu da imaju crvene linije, tako i Republika Srpska ima svoje. Rekao sam mu da je naša politika skromna, ali ponosita i da nećemo odustati od osnovnih principa, bez obzira koliko SAD bile velike i na ovaj način iskazivali pretnju. Žao mi je što je to učinio - rekao je Dodik.

MILO, SRBI NEĆE DA TE VIDE! AKO DOĐEŠ, IDI KOD SVOJIH - MUSLIMANA I HRVATA! Đukanović nije dobrodošao u Srpsku, BRUTALNA PORUKA ZA LIDERA CG!

 

 

Kazao je da je administracija SAD već izrekla neke sankcije, ali da neće moći da zaustavi odbranu interesa Srpske, bez obzira na, kako je rekao, njihovu zaljubljenost u BiH, prenosi RTRS.

- Imali smo konstruktivni sastanak i mislio sam da ćemo tako i nastaviti. Ali sada kada je izrečena pretnja, to je već neka druga priča - rekao je Dodik.

Srpski član Predsedništva BiH sastao se sa Nelsonom, drugi put za sedam dana, nakon sednice Predsedništva BiH na kojoj je Dodik preglasan od preostala dva člana.

Dodik je posle sednice pozvao predsedavajućeg Predsedništva Željka Komšića da podnese ostavku, dok je Komšić uzvratio rečima da naće da se „raspravlja sa njegovim besnim glistama“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rambo

pre 4 godine

Vucicu reauguj i jasno stavi do znanja svima da ce Srbija stititi Republiku Srpsku, jednom reci otvoreno, pokazi zube, sve sto vise budemo cutali i povlacili se, bice gore!!!!

Geneve81

pre 4 godine

A ko ce da stiti onda Srbiju ?! Bice traktorijada , samo pocnite.

zdeno79

pre 4 godine

Od koga ce je stititi. Nesmijete pric Bosni i Hercegovini. RS je entitet u BiH.njen dio. To bi vi opet malo agresije?

Saša pariz

pre 4 godine

Podržavam ramba, najveće sile su se slomile na malu i bednu srbiju i dalje postoje ,ali se Srbija 200 godina širi a one sve manje . Ne zaboravite Amerika ima 50 tak država. Pozdrav od srbina iz Pariz!

usaf

pre 4 godine

Pa,cuvala je Srbija i 'rsk' i 'rs' pa je dobila po nosu od USA!Bolje cuvajte vase dvoriste!

Tu ste gde ste za bolje niste

pre 4 godine

Ne uvlacite Srbiju u vase zakulisne igre, sedite na dope kako ne biste i to izgubili

Bane

pre 4 godine

Ne sekiraj se druze moj nesme niko na Srpsku!Bit ce "belaja",velikoga,ako ko pokusa,veruj mi.Ovaj put nece samo Balkan da se trese.

amigo

pre 4 godine

tupave balije ne shvatau da ce im ameri doci glave kao drugima u iraku,siriji,avganistanu,za njih je dodik mala beba,i snjim treba dase dogovorea ne sa onima koji hoce samo da prodaju vise oruzja

Deki

pre 4 godine

Dodik lopina, pokrao je sve sto je mogao, sada mlatara okolo i prica gluposti kako njega neko napada. Najveci lopov na balkanu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija