• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2020

18:55

BEZBOŽNIK NEKRŠTENI STVARA SVOJU CRKVU! Moćni govor mitropolita Amfilohija: Objavili su rat Bogu! E, ne može se protiv Boga ratovati, to je ono što je zabolelo narod

Balkan

BEZBOŽNIK NEKRŠTENI STVARA SVOJU CRKVU! Moćni govor mitropolita Amfilohija: Objavili su rat Bogu! E, ne može se protiv Boga ratovati, to je ono što je zabolelo narod

Podeli vest

Mitropolit crnogorsko-primorski noćas predvodi litiju u Pljevljima a na putu do tamo sreo se sa građanima koji su jutros otpočeli molitveni hod

- Zlo domaće danas, nažalost, preti narodu i Crnoj Gori.

Ovo je prilikom susreta u Kaludri sa više od 100 građana koji su krenuli u litiju dugačku 28 kilometara od crkve Svetog Đorđa iz Dobrilovine uputili prema hramu Hristovog Roždestva u Mojkovcu, koju su predvodili monahinja Makrina i paroh mojkovački Danilo Damjanović, kazao arhiepiskop cetinjski i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

- Ja sam podneo prijavu sadašnjem predsedniku Skupštine Crne Gore (Ivanu) Brajoviću, a posle je dostavio i predsedniku države i predsedniku Vlade, da ova Crkva Božja postoji ovde od vremena cara Konstantina, kao što i jeste. Ovaj nesrećnik naš, koji je predsednik Crne Gore, on stvara svoju autofekalnu, kako je ja nazivam… No šta je no autofekalna kad jedan bezbožnik nekršteni stvara svoju crkvu? Toga nigde u svetu nije bilo. Narod u Crnoj Gori je zato darnut u živac. Ja to tako osećam. Niko nije podstakao ni vas da danas hodate po ovom snegu, nego je narod darnut u živac, u njegovo biće. Mnogo šta je pretrpio, naročito od 1945. godine, i na kraju su, očevidno, pukla trpila. I što je najvažnije, narod je prestao da se plašio - rekao je vladika Amfilohije.

NAROD U CRNOJ GORI I VEČERAS BRANI SVETINJE! Molitvom i litijama protiv skaradnog Milovog zakona (FOTO/VIDEO)

 

 


Blagosiljajući narod da mu Bog da snage da istraje u odbrani vere, Vladika je poželio da Bog urazumi i predsednika Vlade Duška Markovića.

- Mojkovac je "moj kovani novac" kralja Uroša Nemanjića. Kako ćemo njega da izbrišemo. Neka mi oprosti naš dobri premijer Marković. Daj Bože da se urazumi. Ipak je on, imam utisak razboritiji od ovoga koji je glavni. Nek mu Bog bude na pomoći. Dvadeset i tri pratioca su ga pratili sad tamo u Majami, da se provodi za Novu godinu. Ko to plaća, zapitao je Mitropolit Amfilohije. Neka mu Bog podari razuma. Ima još vremena da se pokaje. Bez pokajanja nema spasenja. I hvala Bogu da se naš narod vratio Božjoj istini. Ovo je udar na Boga, na svetinju. To je ono što je duboko zabolelo narod. E, ne može se protiv Boga ratovati. Oni su objavili rat i Bogu, ova grupa koja je sad na vlasti - kazao je mitropolit Amfilohije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

То што сте се одупрли црногорском фашизму, говори: да смо још увек на Христовом путу... А то је пут страдања за веру, истину и правду...Српски народ је увек знао да "осети" и препозна - фашизам у његовом зачетку... Инспиратор ФАШИЗМА је Антихрист лично...! Одупрети се Фашизму у Црној Гори, значи повести борбу против АНТИХРИСТА...!! Помолимо се оче... Да их БОГ уразуми... У шта ја лично сумњам... Своје душе; Мило Ђукановић и Душко Марковић, одавно за "завештали Сотони"... Они су: СОТОНСКЕ СЛУГЕ...Имајте ово на уму...Из њих говори и дела лично - АНТИХРИСТ...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija