• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/TV Prva

24.02.2020

09:01

MILO SAD PRIČA O GENOCIDU, A KRIO JE RATKA MLADIĆA I DAVAO ORUŽJE I GORIVO SRPSKOJ VOJCI U SREBRENICI! Čović raskrinkao licemernog Đukanovića!

Balkan

MILO SAD PRIČA O GENOCIDU, A KRIO JE RATKA MLADIĆA I DAVAO ORUŽJE I GORIVO SRPSKOJ VOJCI U SREBRENICI! Čović raskrinkao licemernog Đukanovića!

Podeli vest

Bivši potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović tvrdi da je crnogorski predsednik Milo Đukanović, koji sada vodi srbomrzačku kampanju, davao oružje i gorivo srpskoj vojsci u Srebrenici i krio generala Ratka Mladića u Crnoj Gori

Čović je za TV Prva ironično prokomentarisao da je Đukanović to "zaboravio" i "odjednom se prosvetlio", pa sada tvrdi da se u Srebrenici dogodio "genocid".

- Milo Đukanović se odjednom prosvetlio kada je reč o Srebrenici i s toga ga treba podsetiti da je on taj koji je davao i gorivo i oružje. Zaboravio je da je krio Mladića na prostoru Crne Gore, a danas, kako kaže, nema dilemu da se tamo dogodio genocid - rekao je Čović.

MILO, IZRODE! Đukanović ide u Srebrenicu: Dolazim da potvrdim da je bilo genocida!

On je upitao Đukanovića da li ima dilemu kakvo mu je trenutno stanje u Crnoj Gori i da je 2006. godine, kada je došlo do odvajanja Srbije i Crne Gore, kako je naveo, dug zemlje na čijem je čelu bio oko 700 miliona evra, a BDP 1,8 milijardi evra, dok je sada dug 3,8 milijardi evra i BDP 4,6 milijardi evra.

- Pitam ga zašto ne priča malo o aferi 'koverat' i najnovijem izvještaju u vezi sa pristupanjem Crne Gore EU, gde su taksativno navedene sve primedbe, među kojima je i ona koja se odnosi na Zakon o slobodi veroispovesti, jer tamošnje vlasti nisu ni Evropsku komisiju uspele da ubede zašto su doneli taj zakon - naveo je Čović.

SRBIJO, NA NOGE! SPREMA SE HAOS NA KOSMETU, CILJ JE SPASAVANJE ĐUKANOVIĆA! Iza svega stoji država koja je naredila Prištini da uvede takse našoj zemlji?!

Foto: Printscreen You Tube

On je rekao da Đukanović krije te stvari, beži od unutrašnjih problema, afera, kriminala i korupcije, nepostojanja vladavine prava...

- Sve to Đukanović mora da krije pa se sada odjednom prosvetlio i u vezi sa Srebrenicom, i u vezi Dubrovnika, i pisma patrijarhu Pavlu iz 1993. godine. Zato mu je sada jedini izlaz spinovanje, zamena teza, priča o malignom uticaju Rusije, mešanju Srbije u unutrašnje stvari u Crnoj Gori...A šta su njegove izjave nego mešanje u unutrašnje stvari BiH - upitao je Čović.

Prema njegovim rečima, Đukanović samo želi da se predstavi međunarodnom faktoru kao neko ko je još potreban i zato pokušava da napravi ambijent da su Srbi i Srbija krivi za sve.

Čović je ocenio da sve ove stvari i afere sa kojima se Đukanović susreće, nije proizveo Beograd niti Srbija, već on sam i njegova partija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ALO

pre 4 godine

Samo se vi kačite sa Milom oko rata da on krene pričat o srpskim zločinima i zločincima(šta mislite zašto protiv njega ništa ne sme da kažu ni Šešelj ni Vučić eto celo vreme ćute) a ko zna šta on sve može da napriča a već je priznao agresiju na koju je huškala baš ta SPC i ispričao se i već platio odštetu za 220 hrvatskih logoraša svakome po 10-15.000 Evra i tu još lepo namestio Srbiji koja će morati tako da plati za njih 30.000...

jura

pre 4 godine

Baš je zanimljivo koji ste primosi pa drukate jedni druge

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17