• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/Informer

25.02.2020

16:04

POSLE OVOGA I ATEISTI VIČU BOŽE, POMOZI! Novi Milov "vladika" Lav Lajović pozvao na RIKONSTRAKŠN I REBILDING CRNOGORSKE CRKVE! (URNEBESNI VIDEO)

Balkan

POSLE OVOGA I ATEISTI VIČU BOŽE, POMOZI! Novi Milov "vladika" Lav Lajović pozvao na RIKONSTRAKŠN I REBILDING CRNOGORSKE CRKVE! (URNEBESNI VIDEO)

Podeli vest

Grupa "odmetnika" od NVO CPC, je u svom poslednjem video obraćanju najavila "rebilding i rekonstrukciju" "podgoričko-dukljanske eparhije". Tu nameru je olodanio lider ove grupe, "vladika" Lav Lajović

 

- Deo Italijanske pravoslavne crkve, očinski je pokazao želju da nas zaštiti i da nam da blagoslov da delujemo, kao Crnogorska crkva, citiraću ga kad on kaže, jer je Italijanska pravoslavna crkva učestvovala u stvaranju Crnogorske pravoslavne crkve, ona je proizvela tadašnjeg protojereja Miraša Dedeića u arhimandrita i posredovala u njegovoj hirotoniji u Bugarskoj, ti isti ljudi kažu, su spremni da rade "rikonstrakšn, rebilding", reizgradnju CPC - kazao je Lajović.

Na ovaj po svemu neobični događaj se osvrnuo analitičar Vojin Grubač.

Pseudoreligijski klovn Lav Lajović je izvršio, kako kaže: “rekonstrukciju, rebilding, reizgradnju” NVO CPC, sa grupom smetenjaka otkačio Miraša i napravio spot koji ulazi u istoriju smehotresa…

Više nije jasno da li je ova grupa civila deo italijanske, ukrajinske ili dukljanske pseudocrkve, samo je sigurno da su Mirašu "dali nogu"?!

- Sada je Lav, navodno, predstojatelj "dukljansko-podgoričke metohije", raskolničke "Ukrajinske crkve Kijevskog patrijarhata", a šef mu je Volodimir iz Italijanske pravoslavne crkve. Ovoga cirkusa, kako ih Bog sve odreda lepo ostavi bez pameti. Ovo se mora odgledati - poručio je Grubač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 4 godine

Jel ovo moguce kakav je ovo cirkus kako je uopste ovo moguce da se desava Gospode oprosti budalama na njihove bludne radnje samo cu to reci neka im gospod napomoc

Pretorijanac

pre 4 godine

Ovi Milovi satrapi su izgleda odabrani na osnovu kriterijuma “ne znamo da izgovorimo R”. Na tatka.

Samir

pre 4 godine

RRRRRrrr RRRrrrr Milo Minions https://youtu.be/1x13Dznbj4g

Gligor

pre 4 godine

Ukrili me sveta nedjeljo i spasi me Sveti Bože od ovakvih sotona!

zazoom

pre 4 godine

Gledam....i vidim one koje ce Gospod u AD poslati...gledam i vidimo one za koje rece Hrist''idite od mene ja vas ne poznam''..gledam i vidim one koji ce cvileti i ciji ce zubi sklopotati od boli....gledam i vidim iza ovih klovnova i otpada od vijere da stoji Vatikan a fino se vide ovi njihovi kostimi i jesu od gazde im satane iz Vatikana...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija