• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/slobodna dalmacija

27.02.2020

08:36

INCIDENT U RIJECI! Deca kamenovala kineske turiste, jurila ih i vikala: KORONONA, KORONA!

Balkan

INCIDENT U RIJECI! Deca kamenovala kineske turiste, jurila ih i vikala: KORONONA, KORONA!

Podeli vest

Vlasnica apartmana u Rijeci Maja Škufca požalila se na Fejsbuku da joj je njena gošća kroz suze ispričala kako su ih u Rijeci deca gađala predmetima i za njima vikala: “Korona, korona”

“Malopre sam dušu isplakala koliko mi je bilo teško gledati suze moje gošće Kineskinje koja beži od virusa otkad je krenuo u Kini. Iz zdravstvenih razloga za njenog muža može biti kobno ako se zarazi koronavirusom pa su se, oboje zdravi, odlučili na proputovanje”, napisala je Škufca.

Njeni kineski gosti složili su se da priča izađe u javnost.

 

 

“Moja gošća se zove Fenice i kaže da sam ja jedina osoba koja ju je zagrlila osim njenog muža u poslednjih mesec dana. Kaže i da sam jedini domaćin koji se našao s njima bez straha i bez distance i da su se prvi put osećali kao dobrodošli gosti, a ne bolesnici ili begunci. Fenice mi je rekla da su je deca ispred katedrale Sv. Vida gađala nečim tvrdim i vikali za njima: ‘Koronavirus!’ Deca su ih gađala kamenjem, a mi smo ih prigrlili zagrljajem”, ispričala je Maja Škufca za Slobodnu Dalmaciju.

Poslala je i poruku mladim napadačima i njihovim roditeljima: “Ja sam stekla još jednog prijatelja, a vi se zapitajte čega se tačno bojite. Smrti? Jer ono ljudsko je davno umrlo u većini vas”.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 4 godine

E pa dragi prijatelji Kinezi opet idite kod ustaša, jednom bili zauvek ostali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija