• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

27.02.2020

17:51

POGLAVAR UKRAJINSKE PRAVOSLAVNE CRKVE STIGAO U CRNU GORU! Predvodi litiju u Podgorici!

Balkan

POGLAVAR UKRAJINSKE PRAVOSLAVNE CRKVE STIGAO U CRNU GORU! Predvodi litiju u Podgorici!

Podeli vest

Poglavar Ukrajinske pravoslavne crkve Onufurije na podgorički aerodrom je sleteo u pratnji arhiepiskopa cetinjskog mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, saopšteno je na sajtu Mitropolije crnogorsko-primorske

Mitropolit Onufrije će u podgorički saborni hram Hristovog Vaskrsenja stići u 18 časova, gde će u njegovu čast biti služena doksologija.

(VIDEO) BIJELO POLJE NA NOGAMA! !5.000 brani svetinje, PONOS NEMA CENU!

Potom će biti služen moleban, a onda će mitropolit Onufrije predvoditi litiju ulicama Podgorice i time podržati borbu vernika u Crnoj Gori protiv takozvanog Zakona o slobodi veroispovesti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija