• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.03.2020

20:31

NEMA VIŠE SIMPTOME, ALI I DALJE U SEBI NOSI VIRUS!  Isplivali novi detalji o hrvatskom "NULTOM PACIJENTU" OBOLELOM OD KORONAVIRUSA!

Balkan

NEMA VIŠE SIMPTOME, ALI I DALJE U SEBI NOSI VIRUS! Isplivali novi detalji o hrvatskom "NULTOM PACIJENTU" OBOLELOM OD KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Hrvatski takozvani "nulti pacijent" koji je oboleo od korona virusa pre 14 dana, nakon povratka iz Milana, više nema simptome, ali i dalje u sebi nosi virus

Direktorka zagrebačke bolnice "Dr. Fran Mihaljević" Alemka Markotić, kaže da se on još nalazi u karantinu, prenosi zagrebački portal 24Sata.hr.

U toj bolnici nalazi se svih 12 obolelih, a Markotić kaže da ne postoji nijedan specifičan simptom po kojem bi ljudi bez testiranja mogli da znaju da li boluju od koronavirusa a ne od gripa.

13. SLUČAJ KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ! Zaraženi iz Istre, RADIO U ITALIJI!

Nekoliko naših pacijenata uzima lek koji se koristi kod obolelih od HIV-a. Nisu svi na toj terapiji jer je dajemo pacijentima koji na to pristanu. Kašljucanje, bol u mišićima, otežano disanje, umor i povišena temperatura su simptomi koji se javljaju kod obolelih od ovoga virusa. Dakle, nikako sami pacijenti, a ni lekari po tome ne mogu da utvrde da li boluju od korone ili nekog drugog soja virusa - rekla je ona.

Hrvatska je uvela i dve nove mere protiv širenja zaraze, a jedna od njih je da svi koji dolaze iz žarišta virusa moraju u izolaciju na 14 dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija