• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

13.03.2020

08:43

MILO IZMIŠLJA JOŠ JEDAN DRŽAVNI UDAR! Uhapsili pomoćnog radnika u manastiru Ostrog, PA OPET OPTUŽILI SRBIJU ZA DIVERZANTSKE AKCIJE!

Balkan

MILO IZMIŠLJA JOŠ JEDAN DRŽAVNI UDAR! Uhapsili pomoćnog radnika u manastiru Ostrog, PA OPET OPTUŽILI SRBIJU ZA DIVERZANTSKE AKCIJE!

Podeli vest

Crnogorska policija uhapsila je u Nikšiću srpskog državljanina Ž.S. (23) jer je navodno posedovao dokumenta kojima se "najavljuje organizacija diverzantskih akcija u Crnoj Gori" od strane tzv jedinice "Panter"

U sredu rano ujutro policija je pretresla jedan stan u Nikšiću jer se, prema policijskim saznanjima, u njemu krio diler. Međutim, umesto treženog pripadnika kriminalnog klana, u stanu su policijske snage zatekle Ž.S. srpskog državljanina sa prijavljenim boravkom u Crnoj Gori koji je u policijskoj stanici naveo da je zaposlen u manastiru Ostrog kao pomoćni radnik.

Policija je, piše Pobjeda, pronašla tri depeše koje su označene kao "vojna tajna" i "strogo poverljivo", kojima se, navodno, najavljuju oružani sukobi i neredi u Crnoj Gori, u kojima će učestvovati pripadnici jedinice "Panter" koja uopšte nije deo Vojske, a ni MUP Srbije.

Foto: Tanjug

- Komandant vaše snage pod kodnim nazivom "Jastreb" odustao je od operacije. Pre oružanih sukoba u Crnoj Gori morate preuzeti dva paketa koji poseduju šifre cc-24/1 i cc-24/2 - navodno stoji u depešama.

OČAJNI MILO DONOSI OČAJNIČKE MERE! Hoće da zabrani litije po svaku cenu, pa makar stala cela Crna Gora!

Crnogorska Pobjeda navodi da sadržaj paketa nije poznat, ali da se precizno određuju zadaci tajne jedinice. Navodno, jedinica ,,Panter" trebalo je krajem 2019. godine da zauzme strateške položaje, da vrši izviđanje, diverziju i čuvanje strateških položaja i objekata tokom sukoba.

Takođe, Pobjeda tvrdi da se na dnu pronađenih papira nalaze potpisi direktora BIA Bratislava Gašića i Zorana Stojanova iz srpskog Ministarstva odbrane.

Crnogorska policija ovim povodom se nije zvanično oglašavala, a nemi su ostali i u tužilaštvu ove države, bez obzira na to što je reč o teškim optužbama. Nije poznato ni to da li je ovo pokušaj još jedne konstrukcije navodnog državnog udara u Crnoj Gori ili se radi o perfidnoj igri neke tajne službe. Na ova pitanja odgovore bi trebalo da daju državni organi Crne Gore. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maganik

pre 4 godine

Kad Crnogorci budu rijesili da Mila montenegrina skrate za glavu, to ce i uciniti. Kao Smail Agu. Nece mu pomoci ni NATO ni ovakva vojska ni kriminalna policija ni svi zbiri i spijuni zajedno. Sretan je sto Crnogorci hoce na izborima mirno da ga lise vlasti. Ako pretjera, bice sve uzivo. Takvi su Crnogorci.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17