• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

22.03.2020

19:55

U REPUBLICI SRPSKOJ 31 NOVI SLUČAJ KORONAVIRUSA! Broj obolelih narastao na 90!

Balkan

U REPUBLICI SRPSKOJ 31 NOVI SLUČAJ KORONAVIRUSA! Broj obolelih narastao na 90!

Podeli vest

U Republici Srpskoj registrovan je 31 novi slučaj koronavirusa, čime je broj zaraženoh povećan na 90, izjavio je večeras ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić

On je na konferenciji za novinare rekao da su u Banjaluci registrovana ukupno 64 slučaja, Čelincu tri, Latašima šest, Srpscu jedan, Prnjavoru dva, Ribniku jedan, Modriči i Kozarskoj Dubici po dva, Prijedoru jedan, Bijeljini tri, Gradišci i Derventi po jedno i Kneževu troje, prenosi RTRS.

- Imamo tri putnika koji su došli iz inostranstva, 12 osoba je bilo u kontaktima sa zaraženima, a ostalo još utvrđujemo - rekao je Šeranić.

NOVA ŽRTVA KORONAVIRUSA U SLOVENIJI, BROJ PREMINULIH PORASTAO NA DVA! Potvrđeno 414 zaraženih, 10 OSOBA NA INTEZIVNOJ NEZI!

Ministar je rekao i da se pod zdravstvenim nadzorom nalazi 13.763 lica i podsetio da je jedan lekar sa Urgentnog kliničkog centra Srpske pozitivana na virus.

Prema njegovim rečima, sva lica koja prekrše mere izolacije biće stavljena u karantin i da mere i visok stepen higijene moraju da se održavaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Montenegro

pre 4 godine

Shumska je u BiH. Stoga, postujte to gamadi djikanska.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija