• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.03.2020

22:17

NAJŽEŠĆI KRITIČAR MILA I NJEGOVOG REŽIMA SPROVEDEN U KARANTIN! Nebojša Medojević i supruga mu Marina zbog kršenja samoizolacije biće i krivično gonjeni!

Balkan

NAJŽEŠĆI KRITIČAR MILA I NJEGOVOG REŽIMA SPROVEDEN U KARANTIN! Nebojša Medojević i supruga mu Marina zbog kršenja samoizolacije biće i krivično gonjeni!

Podeli vest

Predsednik Pokreta za promene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević i njegova supruga Marina Medojević danas su zbog kršenja samoizolacije krivično procesuirani i sprovedeni u karantin

- Ovim licima je mera kućne samoizolacije izrečena 17. marta, a M.M. je napustila adresu da bi dala izjavu za medije, dok je i N.M. napustio adresu predviđenu za samoizolaciju. Protiv njih su podnete krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. N.M. je predsednik Pokreta za promene - saopšteno je večeras iz Uprave policije Crne Gore.

Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici naložio je ranije danas da se Nebojši i Marini Medojević uruči rešenje o karantinu i da se u pratnji policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

POLICIJA SPREČILA MASAKAR U BARU! Pronašla im snajpere, sumnjiče se za planiranje ubistva istaknutih članova suparničke grupe! (FOTO)

- Osumnjičena M.M. nije postupala po rešenju nadležnog organa o stavljanju u samoizolaciju, već je napustila stambeni prostor u kojem je trebalo da boravi da bi dala izjavu za medije, dok je osumnjičeni N.M. takođe napustio stambeni objekat u kojem je trebao da boravi - navodi se u saopštenju ODT.

U saopštenju se dodaje da je državni tužilac naložio policiji da protiv njih dvoje podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

BOLEST TEŽA OD KORONE! Milogorci tvrde da im Vučić i Rusi spremaju državni udar SRPSKIM PARAVOJNIM RESPIRATORIMA!

Marina Medojević, predsednica Banke hrane, supruga Nebojše Medojevića saopštila je danas da je policija vodi u karantin u Sutomoru.

- Dala sam izjavu gde sam molila da se pomogne socijalno ugroženima u Crnoj Gori koji su došli u težak položaj zbog situacije sa korona virusom. Grešna sam. Izvinite molim vas, treba me na stub srama staviti. Hvala svima na razumevanju i podršci - prenele su Vijesti onlajn reči Marine Medojević.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Ala je veselo kod komsije Crnogoraca ili ti Milogoraca. Jedni odbijaju pomoc Srbije a jedni daju primer postovanja samoizolacije kucni karantin. Njima vazna politika u ovom trenutku. Ni manje zemlje ni vise... E moja Srbijo kolko te volim.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija