• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

31.03.2020

23:27

PRVI KONTIGENT POMOĆI SRBIJE STIGAO U REPUBLIKU SRPSKU! Milorad Dodik: OVO JE VELIKA STVAR ZA NAŠ NAROD!

Balkan

PRVI KONTIGENT POMOĆI SRBIJE STIGAO U REPUBLIKU SRPSKU! Milorad Dodik: OVO JE VELIKA STVAR ZA NAŠ NAROD!

Podeli vest

Prvi kontingent pomoći Srbije za Republiku Srpsku, u borbi protiv virusa korona, stigao je kasno večeras u Banjaluku

U kontigentu pomoći je pet kliničkih i pet transportnih respiratora, 30.000 epidemioloških maski N95, 2.000 zaštitnih odela, 200 naočara i 50.000 rukavica.

Prvi kontingent pomoći iz Srbije dočekali su premijer Srpske Radovan Višković, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, prenela je RTRS.

BAKIRE, DA LI SI TI NORMALAN?! SARAJEVO ZAUSTAVLJA MERE REPUBLIKE SRPSKE KOJE SPASAVAJU ŽIVOTE! Banjaluku podržao i Incko, ali uzalud...

Dodik je rekao da je pomoć u medicinskom materijalu koju je Srbija poslala velika stvar za narod Srpske u borbi protiv koronavirus.

Višković je zahvalio Srbiji i njenom predsedniku, ističući da je ova pomoć veoma značajna za zdravstveni sistem Srpske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Srbija je uvek svim srcem uy narod u Republici Srpskoj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija