• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RTRS

03.04.2020

08:50

U RS 7 NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE, ukupno 274 osobe inficirane! U celoj BiH 552 zaraženih  koronavirusom!

Balkan

U RS 7 NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE, ukupno 274 osobe inficirane! U celoj BiH 552 zaraženih koronavirusom!

Podeli vest

Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, rekao je da je u RS u poslednja 24 sata na virus korona testirano 343 osobe od kojih je sedam osoba pozitivno

On je to rekao u obraćanju javnosti govoreći o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj. Reč je o tri žene i četiri muškarca. Do sada se u RS oporavila 21 osoba.

Ukupan broj zaraženih virusom korona u Republici Srpskoj iznosi 274, a ukupno je testirano 10.393.

Pod zdravstvenim nadzorom u RS je 10.032 osoba, a na lečenju u bolnici je 96 osoba od kojih je 37 na kovid odeljenju. Najveći broj zaraženih je u Banjaluci 172 osobe.

Na nivou  BiH koronavirusom zaražene su 552 osobe.

Sve o koronavirusu čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija