• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.05.2020

12:42

DODIK: Dobar potez Milanovića za normalizovanje odnosa

Balkan

DODIK: Dobar potez Milanovića za normalizovanje odnosa

Podeli vest

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Bosanskoj Gradiški da mu je drago što je hrvatski predsednik Zoran Milanović napustio obeležavanje godišnjice vojno-policijske akcije Bljesak u Okučanima, zbog isticanja ustaškog pokliča "za dom spremni"

"To je dobar put da se odnosi postupno normaliziraju i verujem da će Hrvati kao i Srbi naći način miroljubive koegzistencije u kojoj neće biti sukoba i u kojoj ćemo sačuvati sećanje na žrtve", ocenio je Dodik u izjavi novinarima, prenela je Hina.

Dodik je rekao i da je njima najvažniji zadatak da obezbede postojanje svoje nacionalne države, a upravo to je Republika Srpska.

"Branićemo slobodu naroda i njegovu državu RS onako kako se brani i Srbija", kazao je Dodik.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rade

pre 3 godine

E moj Baja,smanji malo dozivljaj.Ne budi naivan vuk dlaku mijenja......Dolazi turisticka sezona a to im je glavna grana privreda pa sad poslije jednog lukavog poteza poletimo na nase more da pomognemo braci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija