• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2020

14:41

DODIK O UPADU STANIVUKOVIĆA NA POSED FIRME ČIJI JE SUVLASNIK NJEGOV SIN: Svako bira način svog političkog delovanja!

Balkan

DODIK O UPADU STANIVUKOVIĆA NA POSED FIRME ČIJI JE SUVLASNIK NJEGOV SIN: Svako bira način svog političkog delovanja!

Podeli vest

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da političari biraju svoj način političkog delovanja, pa tako i poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković

Upitan da komentariše ulazak Stanivukovića na privatni posed preduzeća "Frut eko" iz Gradiške, u kojem njegov sin Igor ima deo akcija, srpski član Predsedništva BiH kaže da veruje da nije dozvoljen slobodan ulazak ljudima koji tu ne rade ili ih to preduzeće nije pozvalo, jer to, kako je rekao, nije kafana.

"Tu ljudi rade i ugroženi su činjenicom da se neko ponašao tako kako se ponašao, ali svi su izabrali svoj način političkog delovanja", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, prenela je RTRS.

On je naveo da njegov sin Igor Dodik nije vlasnik poseda na kojem je smešteno preduzeće "Frut eko", već da ima deo akcija u ovom preduzeću.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KORONA NAS NIJE POREMETILA! Milorad Dodik: Naša ekonomija je stabilna!
Balkan

KORONA NAS NIJE POREMETILA! Milorad Dodik: Naša ekonomija je stabilna!

Republika Srpska je i u vreme pandemije u zadovoljavajućem ekonomskom položaju i potvrdiće to redovnošću svih isplata i proširenjem grupa zanimanja koja će biti novčano nagrađena zbog uspešnog suzbijanja virusa korona, izjavio je večeras srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik

07.05.2020

22:37

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17