• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

16.05.2020

13:37

SNIMAK BRUTALNOG NAPADA NA SRBE U CENTRU VUKOVARA! Bed Blu Bojsi su došli iz Zagreba i odmah NASRNULI NA SRPSKE MLADIĆE!(VIDEO)

Balkan

SNIMAK BRUTALNOG NAPADA NA SRBE U CENTRU VUKOVARA! Bed Blu Bojsi su došli iz Zagreba i odmah NASRNULI NA SRPSKE MLADIĆE!(VIDEO)

Podeli vest

Policija je zbog napada privela više osoba i pronašla kombi zagrebačkih registracija kojim su, kako se sumnja, napadači došli u Vukovar

Nakon što su u četvrtak u centru Vukovara napadnuta dvojica mladića srpske nacionalnosti, Portal Novosti objavio je video snimak napada, na kojem se vidi kako osobe obučene u crno pritrčavaju mladićima, bacaju ih na pod i šutiraju.

Kako navodi portal, na mladiće starosti 24 i 29 godina je na Trgu Republike Hrvatske, u neposrednoj blizini Gradske skupštine, nasrnulo više osoba, a prema još neslužbenim informacijama reč je o pripadnicima navijačke grupe Bed Blu Bojs.

NOVA PROVOKACIJA USTAŠA! Oskrnavljen Spomen park Dudik u Vukovaru uz poruku "Ubij Srbina"

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske je saopšteno da je mlađi prevezen u Opštu županijsku bolnicu Vukovar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, dok stariji mladić nije povređen.

Portal Novosti prenosi i saznanja Večernjeg lista da je policija zbog napada privela više osoba i pronašla kombi zagrebačkih registracija kojim su, kako se sumnja, napadači došli u Vukovar.

Podseća se da su istog dana u restoran "Mornar" ušla dvojica muškaraca pozdravljajući sa "Za dom spremni" i poručujući da je "Dunav voda duboka".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Diverzija

pre 3 godine

Ovo je samo zato jer je Hrvatska u dva dana dobila preko milion rezervacija za letovanje...pa se mora po dobrom starom običaju da Srbi ne idu tamo jer ih neko bije!

BorisDe

pre 2 godine

I tebi je Informer dopustio komentar ustašo jedna, samo ti slobodno na more, gde te ne poštuju kao turista več te pljuju što si Srbin. Imamo mi iz inostranstva više iskustava od vas što sa 100 eur u džepu letujete na moru po Hrvatskoj.

laki

pre 3 godine

Hrabri neki momci. Šestoro na dvojicu. P...E Ustase.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija