• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas javnosti

21.05.2020

09:20

KOKAINSKA IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC - MILO UVODI INFORMATIVNI MRAK, RADIĆE SAMO REŽIMSKI MEDIJI!

Balkan

KOKAINSKA IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC - MILO UVODI INFORMATIVNI MRAK, RADIĆE SAMO REŽIMSKI MEDIJI!

Podeli vest

Prema dobro obaveštenim izvorima iz vrha Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, zbog sve intenzivnijeg negativnog izveštavanja inostranih i regionalnih medija o političko bezbednosnoj krizi u Crnoj Gori, koju je inače sam izazvao svojim odlukama, naredio je da se sačini spisak nepodobnih novinara i medija, kojima će se zabraniti ulazak u Crnu Goru

Isti izvori ističu da Đukanović u retkim lucidnim momentima, verovatno kada ne konzumira ono što inače prekomerno konzumira, praktično ludi od novinskih tekstova i informacija medijskih portala, u kojima se raskrinkavaju njegovi zlokobni planovi i krađe državnog novca, a koji ga zapravo istinito oslikavaju kao zlog diktatora.

Zbog navedenog, Đukanović je doneo odluku, da njegova kokainska imperija uzvrati udarac slobodnom i nezavisnom novinarstvu, jasno naredivši "nepodobnim novinarima zabraniti rad, bez obzira o kome je reč". U poslednje vreme značajno se povećao broj negativnih tekstova o Đukanoviću, korumpiranosti sistema koji je stvorio i njegovoj lično, političkoj krizi koju je izazvao otimačinom crkvene imovine u Crnoj Gori, ali i nedavnim hapšenjem sveštenika, te napadima policije na goloruke građane, ne samo kod regionalnih već i kod respektabilnih inostranih medijskih kuća.

Foto: Tanjug

Crna gora je država koja je već punopravna članica NATO saveza, realno bez ikakvih konkretnih doprinosa, ali je punopravna. Isto tako, Crna Gora, barem deklarativno, teži i zalaže se za vladavinu prava, demokratiju, slobodu veroispovesti, slobodu medija i izveštavanja, dok je u praksi potpuno drugačije.

Naime, Crna Gora je već delimično ili u potpunosti zabranila rad onim televizijama i emisijama koje su negativno izveštavale o odnosu režima prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi i njenim vernicima. Ovakav odnos ne govori o evropskoj perspektivi Crne Gore, jer će po odluci Đukanovića biti sastavljen spisak nepodobnih medija, na kojem će se naći nemački "Spiegel", "Zeit online" i "Neue Zurcher Zeitung", britanski "The Guardian", "BBC" i "Reuters", velike medijske kuće koje su objektivno izveštavale o protestima u Crnoj Gori, represiji Đukanovićeve policije prema građanima, a tu je i veliki broj regionalnih medija i portala. Spisak za Đukanovića "neprijateljskih medija" je podugačak, a da li takav vladar zaista treba Evropi i zapadu, da li je to država koja je na evropskom putu, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija