• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2020

18:04

TUŽIĆEMO CENTRALNU BANKU! Dodik odlučio: NAŠ NOVAC NIJE STIGAO, ALI ZATO KAMATA JESTE!

Balkan

TUŽIĆEMO CENTRALNU BANKU! Dodik odlučio: NAŠ NOVAC NIJE STIGAO, ALI ZATO KAMATA JESTE!

Podeli vest

Predsednik SNSD i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će Vlada Republike Srpske sutra odlučiti da tuži guvernera Centralne banke Bosne i Hercegovine, jer još nisu raspoređena sredstva od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF)

Dodik je novinarima u Foči rekao da je Republici Srpskoj već stigla na naplatu prva rata kamata na osnovu odobrenog kredita, a da pri tome novac još nije ni stigao.

- Zato će vlada već sutra doneti odluku da tuži guvernera Centralne banke koji osporava realizaciju - rekao je Dodik, prenela je Fena.

DODIK U FOČI: Stabilizovan medicinski sektor u RS

Dodao je da će SNSD podržati sve aktivnosti u Savetu ministara BiH kako bi se odobrila sredstava da se lokalni izbori održe.

On je rekao i da je SNDS spremna za izbore, a da je problem u "nelegitimno izabranoj Centralnoj izbornoj komisiji BiH", upozorivši da ukoliko takva komisija ostane izbori bi mogli da budu nelegalni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DODIK U FOČI: Stabilizovan medicinski sektor u RS
Balkan

DODIK U FOČI: Stabilizovan medicinski sektor u RS

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Foči da Univerzitetska bolnica ima strateški značaj za Republiku Srpsku, te da je izgradnjom bolnica u Banjaluci, Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Nevesinju, kao i dogradnjom i modernizacijom ove bolnice stabilizovan medicinski sektor

27.05.2020

14:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija