• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S

05.06.2020

20:19

MILO POČEO DA OTIMA SVETINJE! U Pjevljima izglasali prodaju MANASTIRSKE VODENICE!

Balkan

MILO POČEO DA OTIMA SVETINJE! U Pjevljima izglasali prodaju MANASTIRSKE VODENICE!

Podeli vest

18 odbornika koalicije DPS-SD-BS usvojilo odluku o prodaji dela zemljišta i stare vodenice stare 500 godina koja pripada Manastiru Sv. Trojice iz 16. veka – napisao je na svom Fejsbuk profilu odbornik Demokrata u SO Pljevlja Nikola Rovčanin

On navodi da nisu pomogle ni argumentovane diskusije, ukazivanje na nedostatak procedure, ali ni molba Vladike Atanasija.

Podsećamo, vladika Atanasije se danas obratio molbom odbornicima SO Pljevlja:

ISKORISTIĆEMO NATO MEHANIZME AKO BUDE BILO POTREBNO! Crnogorski ministar preti Srbiji!

- Gospodine Predsedniče, gospodo pljevaljski odbornici, zahvaljujem Vam se što ste sa pažnjom primili naše pismo i još jednom molitveno pozivam i apelujem na vašu savjest da ne izglasate prodaju manastirske vodenice. Zaklinjem vas Svetom Trojicom i grobovima vaših slavnih predaka da danas stanete u odbranu Manastira Svete Trojice i njegove imovine. Učinite to zbog svoje djece. Usrdno se moleći Gospodu da u miru dočekamo i proslavimo praznik Svete Trojice šaljem vam Naš arhijerejski blagoslov - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 3 godine

Ljudi bozji znate li vi sta znaci otimati metoh zaduzbinu) crkvama i manastirima? To je najveci greh i niko ko to cini ne moze se nadati dobru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija