• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s/Informer.rs

10.06.2020

21:31

NOVA BRUKA MILOGORACA! Nacionalno koordinaciono telo stalo u odbranu NAKARADNE VELJOVIĆEVE TEORIJE, I ONI TVRDE DA SE 70 OSOBA ZARAZILO KORONOM NA LITIJAMA!

Balkan

NOVA BRUKA MILOGORACA! Nacionalno koordinaciono telo stalo u odbranu NAKARADNE VELJOVIĆEVE TEORIJE, I ONI TVRDE DA SE 70 OSOBA ZARAZILO KORONOM NA LITIJAMA!

Podeli vest

Nakon što je direktor Uprave policije pretio vernicima, sveštenstvu, monaštvu i vladikama SPC, a svoje tvrdnje pravdao navodnim "klasterom od 70 ljudi koji su bili na verskom okupljanju", oglasilo se i čuveno Nacionalno koordinaciono telo

Nakon što su proglasili Crnu Goru prvom Korona fri zemljom, čestitali jedni drugima u javnom obraćanju, danas su imali još jedan zadatak – odbraniti Veljovićeve pretnje i laži.
Oni su, naravno putem Tvitera, saopštili:

- S obzirom da su se u javnosti pojavile tvrdnje kojima se pokušava osporiti istinitost današnje izjave direktora Uprave policije i člana Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Veselina Veljovića o epidemiološkoj opasnosti koje nose vjerska i druga javna okupljanja s obzirom na činjenicu da je jedan klaster inficiranih koronavirusom potekao sa verskih okupljanja radi potpunog i istinitog informisanja javnosti saopštavamo: NKT je, u okviru redovnih izveštaja Instituta za javno zdravlje o epidemiološkoj situaciji, u više navrata na sjednicama, a posljednji put na sjednici održanoj 2. juna, analiziralo i opasnosti koje proističu iz javnih okupljanja. U okviru izveštavanja u više navrata je na sednicama NKT izneta procena Instituta za javno zdravlje da je oko 70 oboljelih osoba tokom epidemiološkog istraživanja iznelo podatke koji su ukazivali da su prisustvovale masovnim okupljanjima vernika. Reč je o osobama koje nisu bile na drugi način povezane. Javna okupljanja predstavljaju događaje od najvišeg epidemiološkog rizika što ne samo da je redavno saopštavalo NKT već su to saopštavale i zdravstvene i druge vlasti mnogih dražava i našeg regiona i širom svijeta - piše u saopštenju.


Navodne osobe, su navodno iznijele podatke da su bile na masovnim okupljanjima vernika – pa su magistar poljoprivrednih nauka, šef NKT, Milutin Simović i ekonomista, ministar zdravlja, Kenan Hrapović, izvukli "medicinski" zaključak – Javna okupljanja predstavljaju događaje od najvišeg epidemiološkog rizika.

Postavlja se logično pitanje – gde su tih 70 osoba? Koliko je pod nadzorom zbog njih? Zašto pominju tek kada je direktor policije javno pretio?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 3 godine

Koji moron?! Pa u Tuzima nema litija. Sve se to zarazilo tamo na sahrani.

Banjani

pre 3 godine

Sve lažu, Milo i njegove ustaše, lopovi i kriminalci!

MILO, TVOJ SVETAC JE NASER KELJMENDI, A NE VASILIJE OSTROŠKI! Ulcinjski profesor razobličio diktatora: OVAKO NIJE BILO U POSLEDNJIH 50 GODINA!
Balkan

MILO, TVOJ SVETAC JE NASER KELJMENDI, A NE VASILIJE OSTROŠKI! Ulcinjski profesor razobličio diktatora: OVAKO NIJE BILO U POSLEDNJIH 50 GODINA!

"Režim Mila Đukanovića je jutros u Ulcinju ponovo pokazao svoje pravo antipravoslavno, primitivno i korumpirano lice. Od režima i njegovih lokalnih poltronskih pomagača koji su ugostili Nasera Keljmendija koga traži Interpol, srušili novi hotel Galeb i devastirali Adu Bojanu i Veliku plažu nije se moglo očekivati ništa drugačije od rušenja crkvenih objekata", istakao je prof. dr Dejan Mirović

10.06.2020

17:42

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija