• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

12.06.2020

14:37

MANDIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE: Svakog časa treba da poletim na VMA!

Balkan

MANDIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE: Svakog časa treba da poletim na VMA!

Podeli vest

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić oglasio se iz bolnice u Trebinju

- Svakog časa treba da poletim za Beograd. Hirurška intervencija biće obavljena na VMA u Beogradu. Medicinski tretman u Trebinju je bio na visokom nivou - rekao je Mancić kome je u Trebinju iznenada pozlilo. Kako je kazao, radi se o problemima sa žučnom kesom.

Mandić se u Republici Srpskoj nalazi posle vraćanja sa graničnog prelaza sa Crnom Gorom, gde su crnogorski granični policajci želeli da provere da li je bio u Srbiji, odakle je u Crnu Goru nemoguće ući bez karantina i mera izolacije.

 

 

U pitanju su bile procedure - izjavio je Mandić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija