• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

16.06.2020

21:17

ŠTA REČE, AVETINJO?! Milo kaže da će pobediti SPC na izborima, DIKTATOR PREVAZIŠAO SAMOG SEBE!

Balkan

ŠTA REČE, AVETINJO?! Milo kaže da će pobediti SPC na izborima, DIKTATOR PREVAZIŠAO SAMOG SEBE!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović upitan kako u susret izborima vidi rasplet sa SPC u vezi zakona o slobodi veroispovesti

- Danas kad se SPC odlučila da skine rukavice i umesto iz pozicije crkve razgovara iz pozicije političkog subjekta, oni su odlučili da manipulišući verskim osećanjima ljudi ostvare ono što je njihov interes, a to je promena vlasti. Uvek je lakše voditi politički rat sa onim ko se pravno legitimisao... imamo jasan zadatak treba da ih pobedimo na izborima. a nama je da ih pobedimo i to ćemo sa zadovoljstvom učiniti ali oni će podneti odgovornost jer će teret njihovog poraza imati tragove na ono što je dalje pitanje crkve - naveo je Đukanović.

PROPAO PLAN SAMOZVANIH FUNKCIONERA U BUDVI! Policija odustala od ASISTENCIJE UPRAVNOJ INSEPKCIJI!

Podestimo, u nedelju su opet održane litije širom Crne Gore u cilju protesta protiv zakona u slobodi veroispovesti

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar Pan

pre 3 godine

I vi ste prevazišli sebe. Preśednika jedne susjedne države nazivate avetinjom? Zašto? Zar nemate na čelu svoje države klasičnu miroplačivu AVetinju. Pa avetajte sa svojom AVetinjom do mile volje.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Ovaj krivovrati je potpuno prezubčio - njemu je stalno u ono malo pameti što ima i pred očima SPC. On iskazuje i pokazuje početne simptome šizofrenije oteletvorene u maniju gonjenja. Njegova je osnovna fiksacija je SPC. Znate, kada bog hoće nekoga da kazni - on mu prvo uzme pamet. Ćak i da opet uspe da pokrade izbore, kao na svim izborima do sada koje je pokrao, jedna stvar mu ne gine, pre ili kasnije - ludnica. Puko je u svakom smislu te reči. MIlo Pukotina...

Sladjan

pre 3 godine

Hoce normalno,crnogorci gradjani cg su prodane duse I dace glad milu za 50evra!!!!ne zanosite se nekom demokratijom,postenjem!!!!narod me valja nista,I zasluzuje Mila za gospodara!!!!kraj price

Dragi

pre 3 godine

Tako je Milo. Samo napred, do pobede! Dok god je u Beogradu Vučić, možeš da radiš šta ti je volja.

Penzioner

pre 3 godine

Izbore dobija onaj koji broji glasove! Toliko!

Doca

pre 3 godine

Ponovo će kupiti izbore. Zato je i podigao novi kredit. Tu samo revolucija rešava problem.

KIKI

pre 3 godine

SAMO TI MILO RADI SVOJ POSAO , A DOK SE OVI OSVESTE BIĆE IM KASNO .

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija