• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

24.06.2020

16:09 >> 20:11

ULIČNI RAT U BUDVI! POGLEDAJTE BRUTALNI OBRAČUN POLICIJE SA NARODOM! Bačen suzavac, policajci šutiraju građane! (VIDEO)

Balkan

ULIČNI RAT U BUDVI! POGLEDAJTE BRUTALNI OBRAČUN POLICIJE SA NARODOM! Bačen suzavac, policajci šutiraju građane! (VIDEO)

Podeli vest

Sekretari opštinskih sekretarijata podneli su krivičnu prijavu Upravi policije protiv NN lica pripadnika neidentifikovanog obezbeđenja zbog zabrane ulaska na svoja radna mesta u Opštini Budva. U međuvremenu, isplivao je i šokantan snimak brutalnog nasilja policije nad građanima

Potpredsednik Opštine Budva Marko Marković, sekretar Sekretarijata za zaštitu imovine Nikola Plamenac, sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Milijana Vukotić - Jelušić, v.d. sekretarke Sekretarijata za privredu Slavica Maslovar, v.d. sekretara Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj i sekretar Sekretariajta za komunalno stambene poslove Srđan Gregović podneli su krivičnu prijavu Upravi policije protiv NN lica, pripadnika neidentifikovanog obezbjeđenja, prenosi RTV Budva.

 

 

Kako između ostalog, navode u prijavi, oni su neovlašćeno boravil u prostorijuma zgrade Opštine Budva i onemogućavali starešinama organa uprave Opštine Budva dolazak na svoja radna mesta i sprečili svim zaposlenima u Opštini Budva dolazak na svoj radna mesta i uz fizički kontakt ugrožavali im sigurnost i pravo na rad.

Prethodno je na službenom ulazu u zgradu Opštine Budva došlo do tenzija. Policija je primenila silu i jedan mladić je povređen. To je izazvalo revolt okupljenih koji su uzvikivali „nećemo mafiju“.

Službenici privatnog obezbeđenja jutros su izgurali su iz zgrade Opštine Budva predsednika Opštine Marka Carevića.

Pogledajte stravičan snimak kako policija šutira građane.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zapamtite

pre 3 godine

sve policajce koji upotrebljavaju silu... uskoro im vratiti desetostruko...

ZELJKO

pre 3 godine

STA CEKATE STOKO SRPSKA U SRBIJI DA VAM VUCICI RASKOMADA SRBIJU U CRNO J GORI OVAJ FASISTI LJUDE MLATI KAO FASISTI NIJE N I CUDO NEK VAM POPLAVA ODNESE CEL U SRBIJU SMECA OD 1991 SV E STE IZDALI KAO NAROD NISTE N I ZASLUZILI DA UOPSTE POSTOJITE OSIM 3 %

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija