• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.06.2020

15:51

HRVATSKA NA NOGAMA, DRŽAVA UHVAĆENA DA LAŽE O BROJU OBOLELIH OD KORONE! Nacionalni štab prijavio manje zaraženih od županija!

Balkan

HRVATSKA NA NOGAMA, DRŽAVA UHVAĆENA DA LAŽE O BROJU OBOLELIH OD KORONE! Nacionalni štab prijavio manje zaraženih od županija!

Podeli vest

Hrvatski portal Index piše danas da je broj novozaraženih, koji je danas objavio Nacionalni štab civilne zaštite, manji od onog koji su saoštili jutros županijski štabovi

Nacionalni štab saopštio je da je u poslednja 24 sata potvrđeno novih 67 slučajeva korona virusa, na osnovu 829 testiranih uzoraka.

Međutim, prema navodima županijskih stožera, samo u Zagrebu su potvrđena 44 nova slučaja, a u Osječko-baranjskoj županiji njih 35, što je ukupno 79, dakle znatno više od prijavljenih 67 novih slucajeva u celoj zemlji.

Ipak, portal napominje da Nacionalni stožer u 14 sati objavljuje podatke koji su prikupljeni u periodu od 12:45 sati juče do 12:45 danas, pa je teoretski moguće da to objašnjava diskrepanciju između podataka Nacionalnog štaba i županijskih štabova.

NAPADNITA SRPSKA PORODICA U PODGORICI, "STOKA" VIKALA "SRBE NA VRBE" I "SMRT SRBIMA"! Milogorci, jeste li sad zadovoljni, evo do čega je dovela vaša mržnja...

Ocenjuje i da je zanimljivo da Nacionalni stožer danas nije objavio koliko je slučajeva u pojedinoj županiji, a inače to čini.

Uz to, u prvobitnom saopštenju Stožera pisalo je da je jedan muškarac preminuo, ali je ono brzo uklonjeno sa sajta Stožera civilne zaštite, nakon čega je objavljeno novo saopštenje, u kojem se ne spominje preminuli muškarac.

Građani su na Tviteru zatražili od Nacionalnog stožera objašnjenje za brojke koje se ne podudaraju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nedim

pre 3 godine

korona nije ništa drugo nego bošija kazna kakva se sva zla čine u svijtu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija