• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2020

22:51

BUKTI RAT KLANOVA! Beograđani likvidirali Škaljarca u Španiji, ubice uhapšene u spektakularnoj akciji! (VIDEO)

Balkan

BUKTI RAT KLANOVA! Beograđani likvidirali Škaljarca u Španiji, ubice uhapšene u spektakularnoj akciji! (VIDEO)

Podeli vest

Španska policija uhapsila je četvoricu muškaraca zbog sumnje da su pre mesec dana nasred ulice likvidirali Baranina Miloša Peruničića, koji je navodno bio blizak kotorskom klanu

Beograđani Nemanja S. (22), Duško Š. (29) i Nikola D. uhapšeni su u Barseloni zbog sumnje da su 2. juna u Marbelji ubili Baranina Miloša Peruničića (41), koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu.

Osim trojice Srba, lisice su stavljene još jednom muškarcu u Marbelji, a njegov identitet još se utvrđuje. 

Kako su posle spektakularne akcije hapšenja na dve lokacije, u Barseloni i Marbelji, otkrili istražitelji, Peruničić je likvidiran u ratu kavačkog i škaljarskog klana, koji je za poslednjih šest godina odneo više od 40 života.

Miloš Peruničić, podsetimo, navodno je bio blizak Alanu Kožaru, vođi barskog klana, koji je u prijateljskim odnosima sa „škaljarcima“.

- Uhapšeni su kod sebe imali hrvatske, najverovatnije falsifikovane pasoše. Nemanja S., Duško Š. i Nikola D. privedeni su u Barseloni, u koju su se, kako se veruje, sklonili dan nakon likvidacije - otkrili su španski istražitelji.

Kako prenose mediji, dvojica Srba sumnjiče se da su direktni izvršioci ubistva, dok su im druga dvojica pružala logističku podršku i pomagala im u skrivanju. Lisice su im stavljene u garaži stambene zgrade, a policija je tokom pretresa pronašla i laboratoriju za uzgoj marihuane.

- Istraga je pokazala da je pozadina ubistva rat klanova, koji se s prostora Srbije i Crne Gore proširio na celu Evropu. Prateći pripadnike kotorskih klanova, policija je i došli do osumnjičenih, koji su, kako se sumnja, osim u proizvodnju marihuane, umešani i u šverc kokaina - preneli su mediji.

Posle likvidacije u Marbelji, podsetimo, očevici su ispričali da se Peruničić kobnog dana vraćao iz restorana, a u rukama je nosio kese s hranom. Ubica je, kako su ga opisali, bio muškarac obučen u mornarsko odelo.

NAGRAĐIVAN U ZATVORU Osuđen pod lažnim imenom

l Miloš Peruničić u Španiju je došao 2013. s bosanskim pasošem na ime Slaviša Zekić. Godinu dana kasnije uhapšen je na brodu na kom je bio 31 kilogram kokaina.

- Zbog toga je robijao šest godina i iz zatvora je izašao nekoliko meseci pre smrti. Čekalo ga je proterivanje iz Španije, ali se on borio da ostane u toj državi. Zanimljivo je da je on osuđen i da je robijao pod lažnim imenom, a tokom boravka u zatvoru bio je nagrađivan čak 19 puta zbog izuzetnog vladanja - podseća izvor.

- Ispalio je u Peruničića deset hitaca iz automatskog oružja, a potom pobegao motorom. Policija je pronašla motor i odeću - podsetili su izvori iz istrage.

Peruničić je i snimio sopstvenu likvidaciju, jer je u trenutku kada je pucano na njega snimao glasovnu poruku na telefonu, u kojoj se čuje "neko puca".

ROBIJAO U SRBIJI Veza sa ubistvom Pukanića

l Ubijeni Baranin bio je poznat i srpskoj policiji, pošto je 2003. učestvovao u pljački Delta banke u Beogradu, zajedno sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršilac ubistva vlasnika hrvatskog lista Nacional Ive Pukanića u Zagrebu 2009.

- Na suđenju za ubistvo Pukanića pominjao se i Peruničić, koji je inače sestrić Slobodana Đurovića, zvanog Kardinal. Đurović je osuđen zbog organizovanja Pukanićevog ubistva - podseća izvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija