• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.07.2020

16:16

VLAST JE OBJAVILA RAT BOGU, A NJEGA NIKO NIJE POBEDIO! Amfilohije razobličio milogorski režim!

Balkan

VLAST JE OBJAVILA RAT BOGU, A NJEGA NIKO NIJE POBEDIO! Amfilohije razobličio milogorski režim!

Podeli vest

Oni koji su na vlasti hoće da unište Crkvu Božiju, misle da je lako s Bogom ratovati. Niko Boga nije pobedio u istoriji i neće ga pobediti do kraja sveta i veka! Treba da shvate i ovi koji su sada ovde kod nas na vlasti, da su objavili rat Bogu, a ne Amfilohiju ili narodu u Crnoj Gori, rekao je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije

Mitropolit crnogorsko-primorski služio je u crkvi u Bijeloj kod Herceg Novog. U liturgijskoj propovedi, ocenio je da se „na temeljima drevnoga gonjenja Crkve, nastavlja i današnji progon i zločini svuda u svetu, pa i kod nas“, saopštila je Mitropolija.

On je naglasio da je Crkva progonjena od savremenih vladara i gonitelja, koji nisu nadahnuti duhom velikih hrišćanskih vladara, kakvi su bili car Konstantin, car Justinijan, Nemanjići, Petrovići, „nego duhom prokletoga cara Dukljanina, kako ga je narod nazvao i zapamtio jer je progonio i ubijao hrišćane“.

MILOGORCI REPRESIJOM ŽELE DA UGUŠE I MEDIJE! Krenuli sa progonom direktora IN4S zbog navodne utaje poreza!

- Živome Bogu su rat objavili i zato onaj koji s Bogom ratuje, on gubi i svoj obraz i dušu, odriče se svih istinskih i pravih vladara, koji su vladali ovim prostorima od vremena cara Konstantina do vremena kralja i gospodara Nikole Petrovića. Oni se odriču od njih pokušavajući da vaspostave ideologiju prokletoga cara Dukljanina i ostalih lažnih vladara kroz vekove do Lenjina, Staljina, Broza i svih ostalih koji su pokušavali da ratuju sa Bogom, da ratuju protiv Presvete Bogorodice, ukidajući one blagoslovene zakone koje je Gospod propisao za čoveka i ljudsku prirodu - rekao je Amfilohije.

On je dodao da je „zato danas ta obezbožena vlast na svojoj skupštini prvo ozakonila zakon čovekoubistva (abortus), ozakonila čedomorstvo, ubistvo ljudi. To samo mogu bezumni ljudi i narodi, jer dete koje se začne u materinoj utrobi bilo da je od tri meseca ili tri godine ili trideset godina, to je isto dete. Prema tome ubiti ga od tri meseca, ili tri godine, ili trideset godina, istoga čoveka ubijaš“, rekao je vladika.

Podsetio je i na nedavno usvojen zakon o istopolnim brakovima koji, kako je naglasio, „negira i ljudsku prirodu i Božije prizvanje čovekovo“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
OPOMENA

pre 3 godine

ILI POZOVI NAROD DA SKINE MILA SA VLASTI ILI POKAZI DA PODRZAVAS MILA DJUKANOVICS

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija