• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

15.07.2020

20:24

MILOGORCI OPET SPROVODE SVOJE ZAKONE! Uhapšeni predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović

Balkan

MILOGORCI OPET SPROVODE SVOJE ZAKONE! Uhapšeni predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović

Podeli vest

Po nalogu nadležnog tužioca danas su lišeni slobode predsednik MZ Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

Nakon incidenta koji se dogodio jutros ispred zgrade Opštine Budva kada je više osoba pokušalo nasilno da uđe u zgradu Opštine, pripadnici obezbeđenja angažovani na obezbeđenju ovog objekta podneli prijavu protiv četiri lica Centru bezbednosti Budva.

Budvanska policija saslušala je po prijavi pripadnika privatnog obezbeđenja u Opštini Budva, predsednika opštine Marka Carevića, koga je odbornička većina smenila sa te funkcije, šefa njegovog kabineta Nikolu Jovanovića, predsednika MZ Bečići Predraga Draga Ivanovića i Dragana Đurovića.

MILOGORCI REPRESIJOM ŽELE DA UGUŠE I MEDIJE! Krenuli sa progonom direktora IN4S zbog navodne utaje poreza!

Protiv Ivanovića i Đurovića je privatno obezbeđenje zbog pokušaja nasilnog ulaska podnelo krivičnu prijavu, okrivljujući ih za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i pozvala M.C, N.J, P.I. i D.Đ. da pristupe u službene prostorije radi prikupljanja obaveštenja od građanina. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se P.I. i D.Đ. liše slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - navodi se u saopštenju Uprave policije

Protiv M.C. i N.J. policija će podneti prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija