• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.07.2020

20:28

IMAMO DOKAZ DA SMO POREZE I DOPRINOSE IZMIRILI! Direktor portala IN4S DEMANTOVAO MILOGORSKE LAŽI!

Balkan

IMAMO DOKAZ DA SMO POREZE I DOPRINOSE IZMIRILI! Direktor portala IN4S DEMANTOVAO MILOGORSKE LAŽI!

Podeli vest

Podgorički portal IN4S saopštio je večeras da imaju uplatnice kao dokaz da su sve poreze i doprinose izmirilii u zakonskom roku i da će direktor policije Veseljin Veljović sumnje iznete protiv izvršnog direktora portala Gojka Raičević morati da dokaže na sudu, a potom i da mu se izvini

Uprava policije ranije danas je saopštila da je protiv Raičevića podneta krivična prijava, zbog sumnje da je počinio krivično delo utaja poreza iI doprinosa, čime je, kako je navedeno, oštetio budžet Crne Gore za 41.652 evra po osnovu neplaćenog PDV-a za septembar i poreza na dobit za 2018. godinu od 17.851 evra.

Na portalu IN4S kažu da poseduju priznanice prema kojima su 20.12.2018. uplatili 16.417.92 evra za PDV za 2018, kao i da su 20.02.2019. uplatili 16.161.47 za PDV na ime prihoda iz 2019.

MILOGORCI REPRESIJOM ŽELE DA UGUŠE I MEDIJE! Krenuli sa progonom direktora IN4S zbog navodne utaje poreza!

Porezi na dobit su, navodi se, takođe, u zakonskom roku prijavljeni i izmireni.

Oni napominju da je Veljović u te i druge uplate mogao da se uveri i sam da je sačekao kraj šestomesečne istrage poslovanja NVU IN4S, koja je počela odmah nakon što je taj medij objavio informaciju o eksploziji u vili Gorica, a potom i razgovor policijskih službenika Lazovića i Golubovića.

Portal IN4S očekuje da se Veljović izvini Raičeviću, jer će, kako kažu, tvrdnje policije da je Raičević utajio poreze i doprinese morati da dokažu na sudu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija