• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2020

12:10

NEMAČKI ŠAMAR CRNOJ GORI! Berlin ih skinuo sa liste korona bezbednih zemalja, DALEKO SU OD "KORONA FREE" DRŽAVE!

Balkan

NEMAČKI ŠAMAR CRNOJ GORI! Berlin ih skinuo sa liste korona bezbednih zemalja, DALEKO SU OD "KORONA FREE" DRŽAVE!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Nemačke skinulo je Crnu Goru sa liste korona bezbednih "trećih" zemalja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Nemačke skinulo je Crnu Goru sa liste korona bezbednih "trećih" zemalja.

Svoju odluku Berlin je obrazložio povećanjem broja novozaraženih.

Skidanjem sa liste korona bezbednih trećih zemalja državljani Crne Gore mogu ući u Nemačku samo ako za to mogu da dokažu važan razlog.

Na listi korona bezbednih zemalja koji mogu ući u Nemačku nalazi se trenutno samo sedam trećih zemalja - Australija, Gruzija, Kanada, Novi Zeland, Tajland, Tunis i Urugvaj.

 

 

Luksemburg nije uklonilo CG sa liste bezbednih država

Luksemburg nije uklonilo Crnu Goru sa liste bezbednih država, a prvi avion na relaciji Luksemburg-Tivat poleće u nedelju 19. jula sa luksemburskog aerodroma u skladu sa propisanim merama zaštite građana i biće otvoren za putnike do 27. septembra, prenosi portal CdM.

Predsednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetija Kalač kaže da ne postoji ograničenje niti zabrana u delu kretanja putnika nosilaca crnogorskog, luksemburškog ili nekog drugog pasoša, te da Luksemburg nije uklonilo Crnu Goru sa liste epidemiološki bezbednih drzava.

Kalač je navela da će putnike prevoziti avion Dash Q400 avio kompanije Lukser koji ima 76 mesta.

Kalač je rekla da su saradnju između luksemburške avio kompanije Lukser i Aerodroma Crne Gore inicirali Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu, diplomatsko-konzularno predstavništvo u Briselu na čelu sa ambasadorom Ivanom Lekovićem, kao i Aerodrom Crne Gore na čelu sa direktorom Danilom Orlandićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija