• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/alo.rs

23.07.2020

10:42

NIĐE NIKOGA! PUSTOŠ NA PLAŽAMA U BUDVI, BEČIĆIMA, KOTORU... Apokaliptične scene na crnogorskom primorju usred jula!

Balkan

NIĐE NIKOGA! PUSTOŠ NA PLAŽAMA U BUDVI, BEČIĆIMA, KOTORU... Apokaliptične scene na crnogorskom primorju usred jula!

Podeli vest

Apokaliptični prizori na crnogorskom primorju! Špic sezone nikada nije izgledao ovako, plaže širom primorja su prazne, a sami meštani ne mogu da veruju šta se događa

Osim ogorčenosti zbog finansijski propale sezone, oni su posebno su revoltirani činjenicom da će koronavirus ostaviti dalekosežnije posledice, pa su mnogi meštani u nedoumici šta dalje da rade i čemu mogu da se nadaju u budućnosti.

“Nikada nije bilo da sunce ovako jako peče, a da žive duše nema na obali. Kao da je zimski period. Mi smo na ovakve slike navikli, ali tek tamo od novembra. Da mi je neko pričao da će krajem jula, na pragu avgusta biti ovakva pustoš, nikad mu poverovao ne bih”, priča meštanin Budve.

On priznaje da je prethodnih godina gužva umela da mu zasmeta, a sada bi, kako ističe, dao sve na svetu da opet sve bude kao nekada.

Foto: Printskrin Youtube

Ni u drugim primorskim mestima slika nije drugačija.

“Sigurna sam da ćemo situaciju sa koronom pamtiti dok smo živi. Prava apokalipsa. Toliki narod bez posla i toliko sveta koji ne može da nam dođe. Moraćemo da tražimo druge poslove, a neki su se već uveliko zaposlili van turizma”, priča Nina iz Petrovca.

Dodaje da su sve nade izgubljene da će se desiti čudo koje bi odjednom oživelo obalu makar u avgustu. Ni zakupcima delova plaže koji od toga tokom vrelih letnjih meseci žive nimalo nije lako. Stevan priča da pogled na spuštene suncobrane i prazne ležaljke “ubija na mestu”.

Foto: Printskrin Youtube

- Meštani se šale da sad ima mesta za njih koliko hoće, ali zapravo su u teškoj muci i ogromnoj depresiji. Bliži se avgust, vreme kada cela rivijera živi 24 sata dnevno, a ovo je tragedija -  iskren je Stevan.

Mnogi su se već pomirili sa propalom sezonom ove godine, ali već strepe šta će biti sledećeg leta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rasa

pre 3 godine

cekajte narednu godinu. Sasa je lose zbog korone a naredna cw biti zbog vase Vlade.

Rale

pre 3 godine

Plaža u Budvi nikada nije bila punija Milovih avetinja. Tiskaju se među sobom a za druge goste nema mesta.

Rade

pre 3 godine

Neka traže od svog predsednika da im pomogne, kako je naš nama pomogao. Njihov ima više para, neka pomogne svom narodu, a ne da grabi samo za sebe ! ! ! ! ! !

Bane

pre 3 godine

Srbi više medju taj ološ neće i kad bude normalna situacija. Neka glodju kamen dok ne postanu ljudi.

LjutiČetnik

pre 3 godine

Zašto bi iko išao u Crnu goru ako tamo biju srbe i oće da nam otmu crkvu prave kao neku crnogorsku naciju. Koje srbin i zdrave pameti neće otići u Crnu goru na more i dati pare Milu Djukanoviću da sa tim istim parama bije srpsku decu...ja i moja prodica nećemo ići ni ove a ni sledeće godine u Cg...ima lepo Grčka..Turska tamo možes dići tri prsta i nositi srpsku zastavu neće ti niko nista ........neće te hapsiti i tući ti decu

Slobodan

pre 3 godine

Ja uopste ne razumem sta je nas uopste briga da li ih ima ili nema, samo da na zimu naprasno ne postanu Srbi .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija