• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

04.08.2020

22:31

OLUJNA LINIJA DUGAČKA VIŠE OD 150 KILOMETARA! Nevreme pogodilo Hrvatsku! (VIDEO)

Balkan

OLUJNA LINIJA DUGAČKA VIŠE OD 150 KILOMETARA! Nevreme pogodilo Hrvatsku! (VIDEO)

Podeli vest

Nevreme je danas stiglo i na jug Hrvatske, između Italije i srednje Dalmacije, a olujna linija dugačka je preko 150 kilometara

Jak razvoj olujni oblak prvo se pojavio nad otvorenim morem srednjeg Jadrana, a potom se sistem premestio nad ostrva, prenosi portal Dalmacija danas.


Na ostrvu Šolti padala je kiša sa gradom, kao i na zapadu Kaštela, a na Čiovu je jak južni vetar doveo do pojave talasa što je uslove na moru učinilo opasnim.

U Splitu u Starom gradu nivo mora se za kratko vreme podigao za više od pola metra i gradska riva je bila poplavljena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija