• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2020

13:23

(FOTO) ŠTA SE TO SINOĆ DOGODILO U PODGORICI?! Posle oluje građani na trotoarima zatekli ŠOKANTAN PRIZOR!

Balkan

(FOTO) ŠTA SE TO SINOĆ DOGODILO U PODGORICI?! Posle oluje građani na trotoarima zatekli ŠOKANTAN PRIZOR!

Podeli vest

Stanovnici Podgorice zatečeni su jutrošnjom nemilim scenama. Posle nevremena po celom gradu nailaze na stotine i stotine vrabaca na tlu koji su umrli ili su u smrtnom hropcu

Uginule ptice nalaze se na trotoarima, zelenim površinama, a izgleda da je najgore stanje u Bloku Pet, na potezu od Bazara do Doma zdravlja u tom naselju.

Veliki broj ptica uginuo je i kod Ekonomskog fakulteta, na Zabjelu, u Tuzima...

ČARŠAVOM SE SPASIO IZ KUĆE POGOĐENE GROMOM! Snažno nevreme u Crnoj Gori, potop u Podgorici, munje parale nebo, oluja lomila drveće!

Ornitolog Centra za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) Bojan Zeković rekao je da je nevreme uzrok pomora ptica.

 

 

 

"Sigurno nevreme. Sada su vrapci završili sa gnežđenjem i skupljaju se u krošnjama na noćenju i to u velikim jatima. To im omogućava zaštitu od predatora i čini sigurnijim, ali ne i od ovakvih nepogoda. S obzirom na klimatske promene i sve veće zagravanje atmosfere time i više energije u vazduhu, oluje će biti jače i destruktivnije, a ovi prizori češći", rekao je Zeković.

Radnici "Čistoće" uklanjaju ogroman broj vrabaca u blizini Doma zdravlja i vrtića.

Olujno nevreme pogodilo je sinoć veći deo Crne Gore, a zbog pljuska praćenog jakim vetrom u Podgorici su poplavljene ulice i pričinjena je manja materijalna šteta. Nevreme je počelo nešto posle ponoći, a do ranih jutarnjih sati pala je velika količina kiše. Olujni vetar lomio je stabla i grane i nosio smeće po ulicama, preneli su podgorički mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KO ZNA A KO NE ZNA

pre 3 godine

Kladim se da će tamo izbiti zaraza planske i ciljane nasilne zaraze zvane corona virus (ubila ih pojačana frekfrencija).Pratite vesti za 5-7 dana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija