• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

09.08.2020

13:38

DRAMATIČNA SITUACIJA U BiH! 233 nova slučaja koronavirusa, preminulo pet osoba

Balkan

DRAMATIČNA SITUACIJA U BiH! 233 nova slučaja koronavirusa, preminulo pet osoba

Podeli vest

U poslednja 24 sata u Bosni i Hercegovini su potvrđena 233 nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema podacima Federalnog zavoda za javno zdravlje, u Federaciji BiH od testirana 754 uzorka njih 184 je pozitivno na COVID-19. U FBiH do sada je COVID-19 potvrđen kod 8.536 osoba. Trenutno su aktivna 3.624 slučaja korona virusa.

U protekla 24 sata Zavodu za javno zdravlje Federacije BiH prijavljena su tri smrtna ishoda.

Ukupan broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH od početka pandemije je 199.

OVO JE NAJINFEKTIVNIJA KOVID ZONA! ROBOT MENJA ŠESTORO LJUDI, evo i ŠTA ON KONKRETNO RADI! U laboratoriji u Batajnici se za 24 sata obradi i do 2.000 uzoraka!

KORONAVIRUS STVARA TROMB U PLUĆIMA KOJI MOŽE IZAZVATI SMRT! Lekari upozoravaju: DVE STVARI SU OD IZUZETNE VAŽNOSTI!

Foto: AP PHOTO

U Republici Srpskoj je u poslednja 24 sata od testiranog 281 laboratorijskog uzorka virus korona potvrđen kod 49 osoba. Institutu za javno zdravlje Republike Srpske prijavljena su još dva smrtna slučaja obolelih od COVID-19.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 5.550 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 193 osobe koje su bile pozitivne na korona virus.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija