• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.08.2020

17:33

GRČKA VLADA DONELA ODLUKU! OTVARAJU SE GRANICE za pojedine države, a evo i koje!

Balkan

GRČKA VLADA DONELA ODLUKU! OTVARAJU SE GRANICE za pojedine države, a evo i koje!

Podeli vest

Odluka je doneta nakon nedavnog povećanja broja slučajeva korona virusa u zemlji i stupiće na snagu od 17. avgusta

Posetiocima koji dolaze u Grčku iz Švedske, Belgije, Španije, Holandije i Češke biće potreban dokaz - test da su negativni na korona virus, objavila je danas grčka vlada.

Test ne može biti stariji od 72 sata pre ulaska u zemlju, preneo je Rojters.

Foto: Reuters

U Grčkoj je juče registrovan najveći broj inficiranih od Kovid-19, 203 slučaja, od počeka epidemije, čime je ukupan broj zaraženih porastao na 5.623.

Grčka vlada je saopštila da će se isto zahtevati od svih posetilaca koji ulaze u Grčku preko njenih kopnenih granica, uključujući i grčke državljane koji se vraćaju kući.

Foto: printscreen RTS

Vlada je zabranila javna okupljanja, uključujući šou programe i koncerte gde publika ne sedi.

Ona je saopštila i da restorani i barovi na Kritu, u Solunu, na Halkidikiju, Mikonosu, Parosu, Santoriniju, Antiparosu, Zakintosu i Kosu ne mogu da rade između ponoći i 07.00 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Imamo i mi ADU CIGANLIJU : Dragi Grci , ko vas je*e .

PRAVDA ZA SRPSKE HEROJE! Plava grobnica neće biti kupalište!
Planeta

PRAVDA ZA SRPSKE HEROJE! Plava grobnica neće biti kupalište!

Kustos Srpske kuće na Krfu Ljubomir Saramandić izjavio je danas da veruje da će ležaljke i suncobrani, postavljeni na ostrvu Vido kod Krfa, vrlo brzo biti uklonjeni i istakao da ne treba da se stvori ružna slika jer stanovnici Krfa spomenike posvećene Srbima doživljavaju kao deo sopstvene istorije

10.08.2020

16:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija