• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2020

08:32 >> 12:21

(VIDEO) HAOS NA GRČKOJ GRANICI! Hiljade Albanaca blokirale prelaz, 4.000 automobila u koloni dugoj 20 km!

Balkan

(VIDEO) HAOS NA GRČKOJ GRANICI! Hiljade Albanaca blokirale prelaz, 4.000 automobila u koloni dugoj 20 km!

Podeli vest

Hiljade Albanaca koji rade u Grčkoj "zapele" su danas na granici dve zemlje, pokušavajući da je pređu pre pre nego što u ponedeljak stupi na snagu mera prema kojoj svi koji ulaze u Grčku moraju da imaju negativni rezultata testa na kovid-19, saopštila je albanska policija


Kolona duga više od 20 kilometara u kojoj je oko 4.000 vozila, formirana je na graničnom prelazu Kakavija, na jugu Albanije, pošto su za početak sledeće nedelje najavljene nove grčke mere, piše agencija ATA.


Od 16. avgusta u Grčku će iz Albanije moći da pređe najviše 750 ljudi dnevno.

SITUACIJA SE OTELA KONTROLI! U Grčkoj rekordan broj zaraženih

"KORONA NAS JE HVATALA JEDNO PO JEDNO"! Srpkinja sa Malte o tome kako se leči od COVID-19!

 

 

Oni će morati da imaju negativan rezultat testa na kovid-19 koji ne sme da bude stariji od 72 sata, a nakon ulaska u Grčku čeka ih sedmodnevna izolacija.

Nova pravila Grčka je uvela nakon što je zabeležen nagli porast broja zaraženih.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija