• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

17.08.2020

15:47

PALA SRPSKA KRV U DALMACIJI! Policija pretukla mladića zbog ekavice! (VIDEO)

Balkan

PALA SRPSKA KRV U DALMACIJI! Policija pretukla mladića zbog ekavice! (VIDEO)

Podeli vest

Svedok tuče koja se dogodila u noći između subote i nedelje, kada su dvojica policajaca u alkoholisanom stanju pretukla jednog 33-godišnjaka, kaže da je sve počelo kada su policajci čuli da on govori ekavicom.

Svedokinja je bila u društvu trojice mladića, od kojih joj je jedan brat i ne spori da su i mladići bili u alkoholisanom stanju, ali su to, kaže, bili i policajci koji su, prema njenim rečima, smenu proveli za šankom na kojem je radila.

Nakon što je fešta (povodom Velike Gospe) završila i muzika se ugasila, nekoliko nas selo je na obližnji zidić. Nikog nismo uznemiravali ni galamili. Došli su policajci i od prijatelja (33-godišnjaka) tražili ličnu kartu. Istina je da je moj prijatelj bio pijan, ali kada su prolazili čuli su da on priča ekavicom i mislim da je sve eskaliralo upravo zbog toga. Nakon što je odbio da im da ličnu kartu počeli su da viču, a nakon što ih je on pitao za broj značke podivljali su i počeli da ga tuku, kao što se vidi na snimku - ispričala je.

SRBIN BRUTALNO PRETUČEN U HRVATSKOJ DOK JE NOSIO HRANU ŽENI I DECI! Trojica ga udarala zbog GRBA ZVEZDE I PRAVOSLAVNOG KRSTA?!

BOLEST MOZGA! NEVIĐENA MEDIJSKA HISTERIJA U ZAGREBU! Ustaše bi da ruše Vučića!

NOVO USTAŠKO DIVLJANJE! Srpkinji na kolima ispisali "za dom spremni", ali i nešto mnogo GORE!

Foto: facebook/index.hr

Jedan od uobičajenih grafita u Zadru

Kada su shvatili da su snimljeni, jedan od policajaca je počeo da viče da će izvaditi pištolj, rekla je svedokinja za Antenu Zadar, kojoj je dostavljen nimak premlaćivanja mladića.

Ona tvrdi da su u pomoć policajcima stigle kolege iz interventne jedinice koje su i same videle da su policajci pijani.

Prema rečima devojke mladić kojeg je policajac napao nakon što je odbio da pokaže ličnu kartu nije ni na koji način učestvovao u sukobu, baš kao ni 24-godišnjak koji je takođe priveden, ali je dodaje, jedan od policajaca tvrdio da ga je udario nogom u leđa, što fizički nije bilo izvodljivo s obzirom da je, kako kaže svedokinja, on sve vreme stajao ispred policajca.

Policajac je pokazivao tragove krvi na majici optužujući mog brata da ga je udario, ali to je bila krv mog prijatelja kojeg su pretukli do je bio na podu - ispričala je devojka, čijeg brata su takođe priveli sutradan.





 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 3 godine

po to ste vjerovatno isli u hrvatsku i jos ste morali platiti...pa neka vas biju

Saka

pre 3 godine

Nije to pala srpska krv, nego krv pijane budale koja vice i udara policajca!!!!! Policajac je u uniformi i nije bitno gde je bio! Ovakvu budalu treba prebiti, pa nek je Srbin sto puta!!!

Mikabg

pre 3 godine

Znam da će me mnogi Srbi osuditi, ali ja pitam sve Srbe šta traže u Hrvatskoj kada ih tamo dočekuju kao bića pete ili Š kategorije? Deru vas debelo finansijski, a usluga ponižavajuća? Idite u Tursku gde ste za svoje pare dočekani kao pravi gost, bez obzira šta o vama misli domaćin.

Mate

pre 3 godine

Hahaha Ej, on se dere na policiju. Ma nisu ga prebili dovoljno. A ovaj što snima, što si snimio? Kako ga policajac drži na podu? Taman da dobije promaknuće. Nadam se da su im namjestili bubrege u marici i stanici. Čisto edukativno, da nauče da se hrvatska policija ne zaj....a.

Vera

pre 3 godine

Znači ipak ga nisu prebili zbog ekavice, nego zato jer policjacu nije hteo dati ličnu kartu?

Ako

pre 3 godine

Trebao je policajac da izvadi pištolj i da mu prosvira mozak pa da stvarno imate istinu u naslovu.. Ali opet eto škole kad ti policajac traži ličnu kartu da mu je daš i.

Marko

pre 3 godine

Evo vidite da se nismo ukenjali od vaseg naoruzanja.doći ćemo i u beograd da vas bijemo prvi ce dobiti batine ljigavac sarapa

Djordje

pre 3 godine

Sta je trazio tamo? Sto ide mecki na rupu? Svake godine slusam i citam o incidentima i opet idu ljudi tamo. Nije mi ga zao

Ljube

pre 3 godine

Kakav je to Srbin (?) koji loce i pije sa Ustasama u istom lokalu slaveci Veliku Gospu ...matereti ????

Serdar

pre 3 godine

Ne da je zasluzio batine nego je trebao dobiti jos. Sta mu je falilo da lepo da ososbnu kartu policajcu i zavrsilo bi se na mozda par reci. Ovako je evidentno provocirao policajca i sta je ovaj mogao da uradi.

Smederevac

pre 3 godine

I treba ...svakog Srbina treba prebiti jer I'm nije dosta Jasenovca I Oluje.

maks

pre 3 godine

Tako treba. Kad ste tolika telad pa nikako da shvatite da NISTE dobrodošli. Bravo za HR policiju.

Goran

pre 3 godine

Samo vi idite kod njih na odmor i dajte im svoje pare.

RECIPROCITET

pre 3 godine

KOLIKO HRVATA IMA U INFORMERU? DOVADTITE SVAKO SVOGA.ZA POCETAK..NECETE? KUKAJTE I PLACITE, I SVE CE VAM SE PONOVITI ALI VASOJ DECI

Hag

pre 3 godine

Da se ovako odnosio prema policiji u USA dobio bi metak u čelo

Nn

pre 3 godine

Bravo za svedoka,. Rekla istinu ako to nesto vredi pred sudom.

gaša

pre 3 godine

Komunjarske fore...kao policija im ne bi uzela mobilni ...Sad samo treba da se izljubimo sa "hrvatskom braćom" ,pa da se ujedinimo ponovo kako bi ,nas Srbe ,doterali u red ,jer to još nisu učinili ni sa brozom ni Srebrenicom ...Pa Srbijo ti trpi ,ćuti i plaćaj dok postojiš pod tim imenom !!! Više tekst nego video...

SRB IN

pre 3 godine

Јеси ли се окупао у рвацком мору "шмекеру"??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija