• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

24.08.2020

19:42

SLOVENCI I HRVATI ZARATILI, HRVATSKA POSTAJE NAJVEĆA PRETNJA EVROPSKOJ UNIJI! Kacin opleo po komšijama!

Balkan

SLOVENCI I HRVATI ZARATILI, HRVATSKA POSTAJE NAJVEĆA PRETNJA EVROPSKOJ UNIJI! Kacin opleo po komšijama!

Podeli vest

Portparol slovenačke vlade za pitanja kovida-19 Jelko Kacin izneo je u intervjuu za ljubljanski nedeljnik Reporter niz oštrih kritika na račun hrvatske vlade i epidemiologa, koje je optužio za "izvoz" koronavirusa u Sloveniju

Kacin se požalio i na ponašanje novinara koji ga kritikuju i poruke na društvenim mrežama da je njegovo ponašanje "licemerno" jer je građane upozoravao na opasnost od letovanja u Hrvatskoj, dok se sam brčkao upravo tamo, na ostrvu Krku, gde ima kuću za odmor.

- Postao sam jedna vrsta gromobrana i pljuvačnice, što nije prijatno, ni za mene ni za moju porodicu - rekao je Kacin, dodavši kako su mu neki hrvatski mediji pred kuću slali i paparace da ga slikaju i od njega uzmu izjavu kako je on na Krku "na svom", a ne na njihovom terenu.

- Ne želim ništa loše Hrvatskoj, ali ona postaje ozbiljna pretnja državama Evropske unije, a zbog velikog broja naših turista - najviše Sloveniji - istakao je Kacin.

Foto: Beta

- Ako se Hrvatska sama ne pobrine za bolju epidemiološku sliku, onda u tome niko ne može da joj pomogne - rekao je Kacin za ljubljanski Reporter.

Govoreći za ljubljanski nedeljnik, portparol slovenačke vlade je komentarisao i ocenu hrvatskog ministra zdravlja Vilija Beroša, koji je njegove tvrdnje da je u Hrvatskoj u toku treći veliki talas epidemije koji nije pod kontrolom, nazvao nerealnim jer Kacin nije doktor, odnosno epidemiolog.

Međutim, slovenački zvaničnik je istakao da sve ono što on kao portparol vlade javno kaže potkrepljeno "verodostojnim" podacima slovenačkih infektologa.

- Vreme će da pokaže da su prilike kod njih vrlo dramatične, ja imam mnogo razloga za zabrinutost - zaključio je Kacin, dodavši da su njegova upozorenja u tom smislu "dobronamerna".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 3 godine

I pored Koorne i pored ovakvih idiotskih političara i medija preko vikenda je u RH došlo 180.000 turista a svi pišu samo o ovima koji odlaze i mogu svi mrzitelji da crknu jer je hrvatski turizam ove sezone najuspešniji NA SVETU.

Mili

pre 3 godine

Šta god ko rekao eto Hravtska je i dalje puna turista jer je i dalje najbolja destinacija po pitanju Korone jer je stanje u Italiji i Španiji i Francuskoj i Grčkoj i Albaniji i kod svih gore nego u RH i to je činjenica pa oni celo leto se najbolje nosili sa Koronom i sada na kraju im brojku dignu poludeli italijanski patrijaneri koji su došli oko 35.000 i zarazili celu Dalmaciju ali evo brojke su danas već pale i ono najbitnije nemaju puno mrtvih od 0-2....

Net

pre 3 godine

ZAPLJEŠĆITE ČASNICI HV-A I PORTALU DNEVNO: Službe preuzele fotografije iz članka. Sve je jasnije da je kolonu u Oluji pregazila srpska vojska.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija