• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

30.08.2020

13:34

DANAS PIŠEMO ISTORIJU! MILAČIĆ: Narod se oslobodio, večeras ćemo slaviti pobedu!

Balkan

DANAS PIŠEMO ISTORIJU! MILAČIĆ: Narod se oslobodio, večeras ćemo slaviti pobedu!

Podeli vest

Predsednik Prave Crne Gore i kandidat za poslanika velike narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore" Marko Milačić glasao je danas na parlamentarnim izborima i ocenio da velika izlaznost pokazuje da se narod oslobodio i da će opozicija proslaviti veliku pobedu

- Ovo nije pitanje političkih partija, ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje naše dece, naših porodica, našeg obraza i časti, našeg dostojanstva. To mi branimo danas u Crnoj Gori - rekao je Milačić nakon što je u društvu sinova glasao u Podgorici.

(VIDEO) SRAMOTA! Policija VUKLA PO PODU starca od 80 godina i odvela ga sa biračkog mesta: Ukrali ste mi glas, ovo mi je POSLEDNjE GLASANjE!

(UŽIVO) DAN ODLUKE! Do 13 sati glasalo više od pola Crne Gore, u redovima čekaju ispred birališta (VIDEO)

Milačić je uveren da ogromna izlaznost pokazuje da se narod oslobodio, ali poručuje da svi moraju biti na oprezu, jer je režim već posegnuo za raznim kriminalnim radnjama, navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

- Danas pišemo istoriju, već smo pobedili, ostalo je da večeras proslavimo našu veliku pobedu. Narod se potpuno oslobodio i večeras će Crna Gora posle toliko godina da slavi - svi kao jedno biće, jedna duša, jedno telo i samo jedna misao - Crna Gora, ali ona slobodna, iskonska, časna, poštena, prava - Njegoševa Crna Gora - kazao je Milačić.

Foto: Prava Crna Gora



Na pitanje da li večeras može doći do nereda na ulicama Crne Gore, Milačić je odgovorio da jedino Milo Ðukanović može da izazove nerede.

- Mi ćemo biti dostojanstveni kao u proteklih pola godine, a ukoliko neko i pomisli o neredima, to će biti Milo Ðukanović. To mu kao narod nećemo dozvoliti. Mi ćemo slaviti našu pobedu i pozivam ga da i on jednom u životu bude zreo i da ne pomisli na bio kakve incidente i nestabilnosti, jer mi ovde, kao što vidite, dolazimo sa decom, branimo porodice, branimo Boga. Na pamet nam ne pada bilo kakav incident, to samo pada na pamet onima koji i pričaju o tome - Milo Ðukanoviću i njegovima - poručio je lider Prave Crne Gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17