• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2020

23:24

PRVI KORAK NOVE VLADE U CRNOJ GORI! POVLAČENJE ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE SPC! Oglasio se nosilac liste "Za budućnost Crne Gore!

Balkan

PRVI KORAK NOVE VLADE U CRNOJ GORI! POVLAČENJE ZAKONA O ODUZIMANJU IMOVINE SPC! Oglasio se nosilac liste "Za budućnost Crne Gore!

Podeli vest

Nosilac liste "Koalicija za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić oglasio se prvi put po zatvaranju biračkih mesta

- Narode Crne Gore, desila se sloboda. Ko čeka, taj i dočeka. Nakon 31 godine apsolutne vlasti, desilo se i ovo. Ko udari na Boga i Svetog Vasilija Ostroškog, mora da ovako završi. Učinićemo sve da Crna Gora bude bolja, kvalitetnija i da se rasporedi na sve ljude podjednako. Pružićemo ruku pomirenja, da to bude suština našeg suživota. Da sve nacionalne stranke priđu pobedniku. Drugačije ne možemo graditi Crnu Goru. Ona je majka svih nas. Molim, kumim sve građane da ostanu kod kuće i da ne nasedaju na provokacije. Biće vremena za slavlje. Dobio sam pitanje da li smo mi ti koji želimo revanšizam?! Ne, hrišćani se nikad ne revanširaju, ali odgovorni moraju da snose posledice za svoja dela. Dosta je prevara. Hvala vam i vidimo se sutra ujutru kada počinje novi dan u Crnoj Gori - rekao je Krivokapić, dok su okupljeni oko njega uzvikivali "Pobeda".

On je govorio i o spornom Zakonu o veroispovesti.

- Taj zakon mora da se povuče, da se krene u izradi jednog pravičnijeg u kojem neće crkva dominirati nad državom, niti država nad crkvom. Prva dva nova zakona su Zakon o poreklu imovine u kojem će se ostaviti takvi članovi gde će oni koji imaju dokaze zadržati imovinu. Drugi je zakon o lustraciji kojim će se ograničiti delovanje onih koji su dosada sprečavali sve za šta smo se mi zalagali - dodao je Krivokapić.

ISTORIJA JE ISPISANA! OPOZICIJA IMA 43 MESTA OD 81! Đukanović i DPS izgubili izbore!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vasa

pre 3 godine

Bravo, no Milo je nesto "mnogo" miran,ne daje se vlast tako lako, a posto se ovaj covek pojavio pre par meseci, totalan autsajder, da ga nije Milo ustvari podmetno??? Meni je ovo jako sumnjivo, cim se onaj uopste ne buni, mora da postoji neki dogovor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija