• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2020

09:14

(FOTO) AKO TREBA DA GORI PODGORICA, IMA DA GORI! DPS-ovci od sinoć šalju jezivi poziv pristalicama, sad je jasno da se MILO BEZ KRVI NEĆE POVUĆI!

Balkan

(FOTO) AKO TREBA DA GORI PODGORICA, IMA DA GORI! DPS-ovci od sinoć šalju jezivi poziv pristalicama, sad je jasno da se MILO BEZ KRVI NEĆE POVUĆI!

Podeli vest

Posle sinoćnjih incidenata u Podgorici kada su plaćenici MIla Đukanovića provocirali i napali građane koji su mirnom šetnjom slavili istorijsku pobedu opozicije na parlamentarnim izborima, jasno je da je pred javnošću mirno prihvatanje poraza od strane crnogorskog diktatora samo paravan iza koga se uveliko kuje pakleni plan!

Naime, DPS-ovci su sinoć, paralelno sa jalovim pokušajima provokacija mirnih građana koji su se u gradovima širom Crne Gore okupili da proslave pobedu opozicije, počeli masovno da šalju poruku pristalicama u kojoj pozivaju na rušenje i krvoproliće!

"6. septembra, ako treba da gori Podgorica, ima da gori, ako treba da se ruši, ima da se ruši, ali nam Srbi neće krojiti sudbinu...6. septembra svi u Podgoricu", navodi se, između ostalog u poruci.

Foto: Printskrin

Ova jeziva poruka otkriva pravu nameru organizatora skupa 6. septembra na Trgu nezavisnosti u Podgorici, na kojem treba da se okupe Milove pristalice. 

Foto: Printskrin

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

Oni su najstariji par na svetu: Hulio i Valdramina zajedno imaju čak 215 godina

TESLA JE INSPIRACIJA ZA NOVI DRES SRBIJE! Orlovi "na struju"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbo

pre 3 godine

Slika i prilika režima, kafić i haos su mesto i ideja režima protiv naroda i demokratije. Nakon takvog scenarija i mesto predsednika postaje upitno, ne verujem da će igrati na tu kartu.

Stojan

pre 3 godine

Igrace on na sve ili nista! Nece se on tek tako predati! Pobednici treba da budu obazrivi i pametni,da ih ne "prevesla"...

zoran

pre 3 godine

Zašto su slavili kad je rečeno da to ne rade..treba i dalje da slušaju Amfilohija, kao i do sada - srbovanje u CG još uvek je opasno..

Marko

pre 3 godine

Dobro bre ljudi, kada ce vec jednom da shvatite da Crnogorci i Shiptari nece sa nama da zive zajedno, nece i gotovo.....a vi uporno se upinjete da se zivi sa njima... imaju svoje drzave pa nek tamo rade sta hoce, da se mi okrenemo ovoj nasoj Srbiji, nama ovde jos ne cvetaju ruze, vlast se upinje ddokaze da je super, ali nije a da negresim duse, popravili su nam zivot so jes, jes zivis e bolje nego pred 5-6 godina, ali to treba da se nastavi a ne da energiju da trosimo nato da li su Crnogorci srbi lili nisu ili da li shiptari treba da vrate KiM ( eno im je , da da bog da ze zadave sa tim sta su uzeli), dajte dagradimo Srbiju, a ne svadjamo sa komsilukom

Aldy

pre 3 godine

Nemojte prenositi takve tenzije i horor priče!Pravi Crnogorci nece dozvoliti da se od svoje zemlje pravi druga lažna!mirno i dostojanstveno 6/9/20 u 19:00h trg Nezavisnosti

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija