• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2020

17:25

KOMŠIJE U PROBLEMU! Imaju najviše zaraženih koronavirusom u regionu

Balkan

KOMŠIJE U PROBLEMU! Imaju najviše zaraženih koronavirusom u regionu

Podeli vest

U Srbiji je u poslednja 24 sata testirano 8.432 osoba, od čega je pozitivno 95, preminule su još dve osobe od posledica infekcije korona virusom, a Rumunija sa 1.365 beleži najveći broj novozaraženih u regionu

Ukupno je u Rumuniji do sada obolelo 91.256 ljudi, a u protekla 24 časa preminule su još 44 osoba, čime je broj smrtnih slučajeva dostigao 3.765, preneo je Ađerpres.

KONAČNO DOBRE VESTI! Rešena dilema koliko se antitela zadržavaju u organizmu nakon korona virusa

TERAJU PO SVOME! Švedska odboja preporuku o nošenju maski

U Hrvatskoj je u poslednja 24 sata registrovan najveći broj novozaraženih korona virusom do sada, 369, pa je broj aktivnih slučajeva u ovom trenutku 2.634.

Tri osobe su preminule, saopštio je Nacionalni štab za civilnu zaštitu.

U poslednja 24 sata u Bosni i Hercegovini je registrovano 286 osoba zaražene korona virusom, a devet osoba je preminulo, potvrđeno je iz entitetskih zdravstvenih ustanova, preneo je portal Kliks.

Foto: Reuters

U Sloveniji su u poslednja 24 sata potvrđena 53 nova slučaja korona vursa, što je manje od jučerašnjeg rekordnog porasta, ali i dalje među najvišim dnevnim bilansima od početka epidemije, prenela je STA.

U Mađarskoj je u poslednja 24 sata potvrđen 301 novi slučaj korona virusa, a preminula je jedna osoba, objavljeno je na vladinom sajtu za praćenje epidemije.

U toj zemlji tenutno su aktivna 2.373 slučaja, preneo je MTI.

U Bugarskoj su u poslednja 24 sata potvrđena 163 nova slučaja korona virusa, a preminulo je šest osoba, navodi se u izveštaju na zvaničnom sajtu za praćenje epidemije.


U tom periodu su testrirano 5.443 uzorka, prenela je BTA.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija