• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2020

12:14

KRIVOKAPIĆ UPOZORIO: Retorika u CG zapaljiva, zna se ko je projektuje! Vlada teoretski moguća do 29. septembra!

Balkan

KRIVOKAPIĆ UPOZORIO: Retorika u CG zapaljiva, zna se ko je projektuje! Vlada teoretski moguća do 29. septembra!

Podeli vest

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić kaže da bi teoretski Vlada Crne Gore mogla da bude formirana do 29. septembra, ali da veruje da će vlast insistirati na dužim rokovima



Krivokapić je za beogradsku TV Prva rekao da se čeka konačna verifikacija rezultata izbora Državne izborne komisije, nakon čega će u roku od 14 dana biti sazvana sednica parlamenta i formirana skupštinska većina, a onda i Vlada.

MANJINE DA UĐU U POSTIZBORNU KOALICIJU! Lideri DF o istorijskom zadatku formiranja vlade nakom smene DPS-a!

Ko je kandidat za mandatara nije mogao da kaže, ali je naglasio da se traži najbolje rešenje.

"Želimo u novoj vladi i skupštinskoj većini da vidimo sve nacionalne manjine, jer gradimo budućnost Crne Gore", rekao je Krivokapić.

 

 


Kako kaže, svaki političar koji je ekspert u određenoj objasti je dobro došao u novoj vladi.

Upitan da li ima bojazni da će na sutrašnjem skupu u Podgorici biti nereda, Krivokapić je naveo da je retorika zapaljiva i da se zna ko je projektuje.

Navodi da je obaveza policije da obezbedi da skup prođe u miru, a da je pitanje da li hoće.

"Mislim da nikome ne odgovaraju izgredi u Crnoj Gori, posebno ne opoziciji. Znam šta je najbolja formula: Ako mjra radost ugrožava bilo šta kod mog brata, onda ću se ja radovati tio, a to znači kod kuće", naveo je on.

Dodaje da će imati preš konferenciju da zamole braću da sve prođe u miru.

Na pitanje da li ga je Milo Ðukanović zvao posle izbora da mu čestita, kratko je odgovorio - ne.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija