• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

09.09.2020

11:31

HITNO OPERISAN BOKI 13! Prebačen iz zatvora u bolnicu, imao teško zapaljenje!

Balkan

HITNO OPERISAN BOKI 13! Prebačen iz zatvora u bolnicu, imao teško zapaljenje!

Podeli vest

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, jutrus je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski", pišu makedonski mediji

Boki 13, koji je osuđen u aferi Reket na devet godina zatvora, imao je teško zapaljenje želuca zbog čega je morao hitno da bude operisan, piše Faktor.mk.

KOMŠIĆ SE IZVINJAVA BOŠNJACIMA: "Stidim se zločina koje su počinile moje ratne kolege"!

PLENKOVIĆ SMIRUJE HRVATE: Budžet može da izdrži krizu!

Podsetimo, Boki je među prvima na estradi odlučio da smanji želudac kako bi smršao. Sve se iskomplikovalo jer je nedugo posle operacije uhapšen zbog afere Reket.

Podsetimo, Boki je uhapšen na granici sa Grčkom zbog optužbi za reketiranje, a iznuđivao je novac od uticajnih ličnosti iz Makedonije.

 

 

- Boki 13 već nekoliko meseci drži televiziju "1Tv", a zaposlio je sina jednog istaknutog službenika ministarstva pravde preko kojeg su on i njegovi saradnici dolazili do velikog broja audio snimaka tajnih razgovora biznismena, bankara i poznatih ličnosti iz Makedonije - tvrdio je tada izvor za medije.

Boki je, navodno, te snimke koristio da ucenjuje uticajne ljude kojima je tražio i po nekoliko stotina hilajda evra da ne objavljuje te snimke na Jutjubu. Određeni su mu plaćali, a ima i onih čiji su audio snimci objavljivani na Jutjubu jer su, navodno, odbili da daju novac.

Opozicioni VMRO-DPMNE je optužio i bivšeg makedonskog premijera Zorana Zaeva za umešanost u slučaju zbog dobrih odnosa sa prvoptuženim u slučaju Jovanovskim.

BONUS VIDEO:

DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Da li ste znali kako se prave gumene bombone?

NAJJAČI BIK U CELOJ SRBIJI NALAZI SE ZASAVICI: Napravljen je od kamena starog preko milijardu godina


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija