• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2020

11:54

MEDOJEVIĆ TVRDI DA JE SPORAZUM O VLADI SKLOPLJEN NJEMU IZA LEĐA: Zatečen sam, KRIVOKAPIĆ ME NIŠTA NIJE PITAO!

Balkan

MEDOJEVIĆ TVRDI DA JE SPORAZUM O VLADI SKLOPLJEN NJEMU IZA LEĐA: Zatečen sam, KRIVOKAPIĆ ME NIŠTA NIJE PITAO!

Podeli vest

Medojević tvrdi i da ga, kao drugog na listi, lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić ništa nije pitao u vezi sporazuma

Nakon što su nosioci tri liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić, “Mir je naša nacija” Aleksa Bečić i “Crno na bijelo” Dritan Abazović potpisali sporazum, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević objavio je da on "nema nikakve veze sa tim", niti ga je ko pitao i konsultovao o sporazumu.

U prepisci na Fejsbuku, gde su mu pojedini građani poručili su da su prevareni, Medojević je odgovorio da je i sam zatečen potpisanim.

- I ja sam zatečen. Niko me nije konsultovao niti pitao. Ne znam kako će reagovati birači koji su glasali broj devet - napisao je Medojević.

Medojević tvrdi i da ga, kao drugog na listi, lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić ništa nije pitao u vezi sporazuma.

Građani su se pitali i zašto se zaobilazi Demokratski front, uz konstataciju da sada ispada da su najslabiji, iako ih je, kako navode, glasala većina opozicionih birača.

Da Medojević nije usamljen u svojim nedoumicama, govori i zvaničan stav Demokratske narodne partije Milana Kneževića.

 

 

- Predsednik naše partije, Milan Knežević, trenutno ne boravi u zemlji. Očekujemo da će profesor Zdravko Krivokapić narednih dana upoznati DF sa detaljima sporazuma kojeg su zaključili i javnosti predstavili Aleksa Bečić, Dritan Abazović i on - saopštila je Jelena Kljajević, portparol DNPa-, na pitanje portala Borba.me da prokomentariše potpisivanje Sporazuma.

Ni u Socijalističkoj narodnoj partiji nisu znali za sporazum i očekuju pojašnjenje od Krivokapića.

- Svesni smo da je glavni cilj - rušenje DPS-a i očuvanja svetinja postignut i da sad predstoji žestoka borba protiv kriminala i korupcije i borba za ekonomski oporavak uništene ekonomije - rekao je "Vijestima" lider SNP-a Vladimir Joković.

Podsetimo, nosioci tri liste koje su na izborima osvojile većinu - Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović potpisali su sporazum kojim su se, između ostalog, obavezali da nova vlada Crne Gore neće pokretati nikakve inicijative ili postupke sa ciljem izmene državne zastave, grba i himne.

U Sporazumu se navodi da će nova demokratska vlada u Crnoj Gori odgovorno sprovoditi sve međunarodne obaveze koje je država preuzela, ojačati i unaprediti saradnju s NATO-om i brzo, u potpunosti i predano sprovesti sve reforme potrebne za punopravno članstvo Crne Gore u EU.

Takođe, kako se dodaje, nova vlada neće pokrenuti postupak za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova.

BONUS VIDEO:

POBEDILA JE RAK! Došao je, borili smo se, pobedila sam!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Koliko ja vidim, ovi će se raspasti i pre nego što formiraju vladu.

Crnogorac

pre 3 godine

Demokratski front u opoziciju Krivokapic nesme od Abazovica nista Ovu pobedu su doneli Medojevic i njegova ekipa. Nesmete dozvoliti da vam Abas pravi vladu makar isli sa Dps

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija