• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune/Mediji

10.09.2020

19:29

SRPSKA VIŠE NE SME DA ĆUTI, 40.000 LAŽNIH MIGRANATA, talibana i terorista ISIS čekaju znak za napad! SARAJEVO SPROVODI TIHU AGRESIJU NA BIH!

Balkan

SRPSKA VIŠE NE SME DA ĆUTI, 40.000 LAŽNIH MIGRANATA, talibana i terorista ISIS čekaju znak za napad! SARAJEVO SPROVODI TIHU AGRESIJU NA BIH!

Podeli vest

Srbi povratnici iz Unsko-sanskog kantona upozoravaju da se oko 3.000 migranata nalazi na prostoru srpskih sela u ovom delu Federacije BiH i da su ne samo bezbednosna već i zdravstvena pretnja

Đorđe Radanović, predsednik Odbora za zaštitu prava Srba u FBiH, tvrdi da ova „dirigovana" migrantska kriza direktno ugrožava opstanak i prava 8.000 Srba povratnika u FBiH.

- Migrantsku krizu kontroliše bošnjačka politička elita kako bi je iskoristila da otera Srbe povratnike i uzurpira njihovu imovinu u Federaciji. Guraju migrante na Srbe povratnike kako bi im na perfidan način oteli imovinu i etnički očistili entitetsku granicu. Pozivam međunarodnu zajednicu da preuzme kontrolu nad migrantskom krizom u BiH, obezbedi migrantske centre i kontrolu kretanja lica u njima i da spreči ugrožavanje života i prava malobrojnih srpskih povratnika u FBiH - ističe Radanović.

On kaže da će u ime Srba iz ovog dela Federacije zatražiti neopozivu ostavku novog ministra bezbednosti u Savetu ministara Selima Cikotića.

- Od kada je on na toj funkciji nastao je potpuni haos. Migranti hodaju kuda hoće i rade šta hoće, razbijaju, lupaju i uništavaju imovinu Srba bez ikakvih posledica - navodi Radanović.

AFRIKA: OPORAVILO SE VIŠE OD MILION KOVID PACIJENATA, ukupan broj dosada potvrđenih slučajeva iznosi 1.322.188!

I Dževad Galijašević, stručnjak iz oblasti bezbednosti, smatra da poslednji incidenti u Unsko-sanskom kantonu nisu slučajnost već „dobro smišljena operacija".

- Tom operacijom rukovodi Selmo Cikotić, ratni, kompromitovani i radikalni general. Republika Srpska ovaj problem više ne sme da posmatra samo kao bezbednosni, već i kao odbrambeni zato što situacija lako može da preraste u vojnu operaciju protiv hrišćana u BiH. Ne treba smetnuti s uma da su procene da je u BiH trenutno najmanje 40.000 lažnih migranata od kojih je tek trećina pod nadzorom Službe za poslove sa strancima. Ali, ovde nije reč o migrantima koji su krenuli ka boljem životu, već o poraženim talibanima i vojnicima ISIL-a i Al Kaide i o njihovom pozicioniranju na Balkanu u cilju daljeg delovanja u Evropi - upozorava Galijašević.

Foto: Insajder

On tvrdi da rešenje pitanja migrantske krize u BiH svesno koče političke strukture iz Sarajeva, a pre svih SDA.

- Šefik DŽaferović i ministarka Biserka Turković otvoreno su bili protiv vraćanja migranata iz Pakistana. I to se ne radi nimalo slučajno. SDA nikada nije odustala od izgradnje agresivnog islamskog društva i zato su joj migranti iz islamskih zemalja idealno oružje. Na ovaj način SDA ne samo što zloupotrebljava državne institucije, već i vrši svojevrsnu tihu agresiju na BiH - tvrdi Galijašević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djovani

pre 3 godine

E to se zove ALIJA IZABEGOVIC I Nasledstvo ETO KO JE NAPRAVIO I KO ZELI DALJE DA RATUJE ZASTO?????? Zato sto zele Islamizaciju Hriscanske zemlje????

Miro

pre 3 godine

Sada kad proglasismo Hezbolah za teroristicku organizaciju nista ih ne sprecava. Hezbolah se najvise borio zajedno sa Iransko Republikanskom Gardom protiv Isisa . Zbog toga i jesu teroristi za Amere.

srbo

pre 3 godine

Dodik je u pravu kad je tražio da BiH otvori ambasadu u Jersalimu i da gulenista Izetbegovića koji podržava Hesbolah se izjasni, a Komšić kao hrvatski nacionalista koji podržava Izetbegovića obrazloži svoj stav pred američkom administracijom. Molim Boga da pobedi Tramp na izborima i da šljam koji se zapatio sa bolesnom ideologijom na Balkanu počisti sa političke scene.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija