• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

15.09.2020

12:44

MILO ĐUKANOVIĆ SE UPRAVO OGLASIO NA TVITERU! Svi čitaju i ne veruju, EVO ŠTA JE REKAO O POSLEDNJIM IZBORIMA!

Balkan

MILO ĐUKANOVIĆ SE UPRAVO OGLASIO NA TVITERU! Svi čitaju i ne veruju, EVO ŠTA JE REKAO O POSLEDNJIM IZBORIMA!

Podeli vest

Naša je obaveza da nastavimo da unapređujemo demokratiju, slobodu, jednakost, ljudska prava i vladavinu prava. Da ohrabrujemo demokratsku participaciju, budemo transparentni i odgovorni, poručio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru povodom 15. septembra, Međunarodnog dana demokratije

„Nedavni izbori su potvrdili napredak u demokratskom razvoju crnogorskog društva. Pokazali su da Crna Gora razume proces demokratije. I potvrdili važnost snaženja demokratskih institucija, uključujući i kapaciteta koji će jačati otpornost u odnosu na sve brojnije forme manipulacija i dezinformacija. Samo uz puno učešće, odgovornost i saradnju možemo jačati poverenje i napredovati ka cilju da najviše vrednosti demokratije budu stvarnost svakog pojedinca“, poručio je Đukanović.

 

 

​Prema zvaničnim rezultatima parlamentarnih izbora u Crnoj Gori koji su održani 30. avgusta, koalicija „Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović“ osvojila je 30 mandata, koalicija „Za budućnost Crne Gore“ 27, koalicija „Mir je naša nacija“ deset, a platforma „Crno na bijelo“ četiri mandata.

Socijaldemokrate (SD) i Bošnjačka stranka (BS) imaće po tri poslanika, a Socijaldemokratska partija (SDP) dva.

Po jednog predstavnika imaće Albanska lista „Nik Đeljošaj - Genci Nimanbegu“ i koalicija „Jednoglasno“.

 

BONUS VIDEO

 

NLO ILI NEŠTO DRUGO? Prizor koji ostavlja bez daha!

 

MOJA DRAGA NESTALA BEZ TRAGA! E ovo se zove brzina svetlosti!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš

pre 3 godine

Ovaj čovek je izgleda malo odlepio. Mada, verovatnije je da se samo pravi lud.

Moma

pre 3 godine

Pa sta je lose rekao. Bas nista. Dokaz za njegove reci je da je izgubio parlament iako je predsednik.

Milos

pre 3 godine

Kakav god da je, ispao je gospodin, gospoda iz dojucerasnje opozicije su posle svakih izbora trcali u Srbiju i Rusiju da kukaju kako su pokradeni strajkovali gladju po 1 dan , a u stvari su samo radili za njega

Pravednik

pre 3 godine

čovjek je relativni pobjednik. Stupiti će u koaliciju s neko manjinsko strankom i ostaće na vlasti. Što je tu čudno i šokantno!? To se radi u cijelom svijetu. Srbima je sve čudno jer su zaostali narod s niskim prosjekom inteligencije (dokazano mjerenjem).

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija