• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2020

22:19

SVE OZBILJNIJA SITUACIJA U CRNOJ GORI! U nikšićkoj bolnici popunjeni kapaciteti za kovid pacijente!

Balkan

SVE OZBILJNIJA SITUACIJA U CRNOJ GORI! U nikšićkoj bolnici popunjeni kapaciteti za kovid pacijente!

Podeli vest

U nikšićkoj Opštoj bolnici trenutno su popunjeni kapaciteti za pacijente inficirane koronavirusom, a u toj zdravstvenoj ustanovi pokušavaju da nađu rešenje za one koji čekaju na hospitalizaciju

U Nikšiću je 445 aktivnih slučajeva infekcije Kovidom19.

Na bolničkom lečenju u Opštoj bolnici Nikšić nalazi se 50 kovid pacijenata sa težom kliničkom slikom, od kojih su 44 smeštena na Internom odeljenju, a šest na odeljenju pedijatrije.

SVE VIŠE HRVATSKE DECE UPISUJE SRPSKU GIMNAZIJU U ZAGREBU! U šesnaestoj generaciji, učenici dolaze iz svih krajeva zemlje!

MILO ĐUKANOVIĆ SE UPRAVO OGLASIO NA TVITERU! Svi čitaju i ne veruju, EVO ŠTA JE REKAO O POSLEDNJIM IZBORIMA!

 

 

- Tri pacijenta su u jedinici Intezivne nege i životno su ugrožena, dok su ostali stabilnih vitalnih parametara i dobro se osećaju. Trenutno nemamo nijednog pacijenta na respiratoru. Imamo i najmlađe pacijente, novorođenče od 20 dana, bebu od mesec i dva meseca, zajedno sa majkama koje su pozitivne. Smeštene su na odeljenju pedijatrije u posebnom delu za kovid inficirane pacijente. Njihivo opšte stanje je zadovoljavajuće i ide u pravom smeru koji želimo svi - kazao je direktor bolnice Ilija Ašanin.

Prema njegovim rečima, primetan je povećani broj pregleda onih koji imaju simptome infekcije kovid virusom, a povećava se i broj pacijenata kojima je potrebno bolničko lečenje.

Podsetio je da je nikšićka bolnica respiratorni centar sa 80 kreveta za severozapadni deo Crne Gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija