• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2020

08:57

STRAŠNO! U Crnoj Gori se pravi nova antisrpska koalicija, a traže da je Srbi podrže!?!

Balkan

STRAŠNO! U Crnoj Gori se pravi nova antisrpska koalicija, a traže da je Srbi podrže!?!

Podeli vest

Prosrpske opozicione partije na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta osvojile su najviše glasova, a Srbi su danas zabranjeni u novoj Vladi

Zahtev lidera koalicije “Crno na bijelo” Dritana Abazovića da u novoj Vladi ne bude niko od srpskih lidera “Demokratskog fronta” podržao je čak i mitropolit Amfilohije! 

Tako su se na istom zadatku zabrane Srba u vrhu nove vlasti ujedinili Abazović koji je ponosno glasao da Hašim Tači, trgovac srpskim organima iz “Žute kuće” bude proglašen za počasnog građanina Ulcinja, ali i mitropolit Amfilohije, čelnik SPC u Crnoj Gori (ako to tamo više uopšte jeste Srpska crkva!?!).

Na sve to, antisrpske “Vijesti” objavljuju danas tekst u kome tvrde da su za sve krivi Srbija i predsednik Vučić!?! Verovatno smo krivi za to što se kao država nikako nismo mešali u izbore i potonje dogovore o Vladi u Crnoj Gori. I biće da  su Srbi u Crnoj Gori krivi za to što ne pristaju da vlast preuzme Željko Ivanović, gazda “Vijesti” i dokazani mrzitelj Srbije!?!

Šta se iza svega krije verovatno najbolje govori podatak da Dritan Abazović traži da njemu i njegovim ljubiteljima OVK u novoj vlasti pripadnu i policija i vojska i ANB. A mitropolit Amfilohije to saopštenjem poslatim iz Ostroga zdušno podržava!?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
1999

pre 3 godine

Da se ja pitam vrlo brzo bih obavio na zvanicnom nivou razgovore sa Dritanovim bratom i sestrom kao i sa Milovom sestrom i jos po nekim takvim.

zoran

pre 3 godine

Pišete gluposti..do juče ste hvalili obojicu.

Pera

pre 3 godine

Tito je u jajcu isekao etnicki prostor srba i republikama davao atribute drzavnosti on je jevrein iz madjarske sto je dokazao advokat todorovic kog je nasledio tito2 soros jevrein iz madjarske koi nastavkja politiku iz jajca kad je nastao i grb jevrejska sifra za ratove 6baklji a vatra simbolise rat i razaranje. Tito2soros komandovap je istovremeno sa milosevicem tudjmanom izetbegovicemalbancima slovencima makedoncima i crnogorcima tako da je lako rezirao pobednike i porazene srbe. Milo je sa 18g bio clan ck skj davno predvidjen za antisrpsku ulogu a pod komandom tita2 rotsildovih napada i danas srbiju i jevrejska lukavost organizovala je u crnoj gori vlas mila i opoziciju antimila tako da su izbori rezirani pobrda za jedan glas stavlja albanca za glavnu vlast izmedju dve gruoe crnogoraca kiu su suprotnost identicno kao u makedoniji. Nemoguce je da je pola naroda iz litija glasalo za mila neprijatelja litija dakle krivokapica namesta tito2 i rotsildovi u toj kreaciji odmah potpisuju milovu titovu politiku nepovlacenja priznanja kim nato i evropa. Gradjani su prevareni kreacijom izbora krivokapic je mason pod jevrsjskom kontrolom kao sgo je i milo.

Zrenjaninac

pre 3 godine

Od Dritana se i očekivalo da će se prikloniti kosovarima i da će okrenuti leđa svojim komšijama. Ali, od onog pope koji se đavolski borio da postane Srpski patrijarh - ni u snu. Ispada da je Dedeić pošteniji čovek jer je iskren. A, ti popo nemoj ni dolaziti u Srbiju kad ti je želja da svoju mitropoliju pretvoriš u crnogorsku crkvu. Bog sve vidi, pa čak i tvoju džipčinu. Skromnost je vrlina (bez koje ti lagodno živiš). Zar te ni malo nije sramota ni pred narodom, a ni pred Bogom?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija