• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

23.09.2020

12:58

PAO DOGOVOR O NOVOJ VLASTI U CRNOJ GORI, KRIVOKAPIĆ: Podižem čašu, celokupna CG je pobedila!

Balkan

PAO DOGOVOR O NOVOJ VLASTI U CRNOJ GORI, KRIVOKAPIĆ: Podižem čašu, celokupna CG je pobedila!

Podeli vest

Čelnici sve tri opozicione liste u Crnoj Gori potvrdili su da je postignut dogovor o formiranju nove Vlade

Oni su na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine podržali predlog da novi premijer bude Zdravko Krivokapić, a predsednik parlamenta Aleksa Bečić.

O novoj vladi Zdravko Krivokapić, lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“,  je rekao da je njeno formiranje proces koji traje i da je današnji iskorak  jedno svedočanstvo da se nakon jučerašnjeg dana kada je bilo jedino jasno da dogovora nema vidite da se sve može uraditi.

„Važno je da nova vlada bude vlada poverenja, nećemo deliti građane“, naglasio je u obraćanju novinarima i dodao među tri pobedničke liste  postoje razlike u mišljenjima ali da je to prirodno i da je to naše bogatstvo

Krivokapić je podigao čašu u znak zahvalnosti crnogorskom narodu, koji je, prema njegovim rečima, pobedio na izborima.

„Ako  neko misli da je sloboda malo što smo dobili, ja smatram da većeg dobitka nema. Ovo je pobeda celokupne Crne Gore“, kazao je on.

On je kazao da se na izborima 30. avgusta u Crnoj Gori prvi put desila demokratska promjena vlasti, te da ne želi "da niko bude poražen."

„Prvi princip će biti - uredimo državu“, naveo je i naglasio da se neće svetiti.

​Obaveza nove vlasti je da Crna Gora liči na Luksemburg, gde je nulta tolerancija na korupciju, poručio je on.

„Ja sam toliko radostan danas da se trudim da ne pustim suzu“, kazao je Krivokapić.

„U politici sam naučio da je pravilo da nema pravila. To je nešto najgore što se može desiti demokratskom procesu i zato moramo graditi pravila“, naveo je.

 „Bitan je interes naroda“, naglasio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 3 godine

Za sad samo prazne price, dela Krivokapicu, na delima se pokazite da se ne zavrsi sjahao Murta uzjahao Kurta a po varljivim, svaki cas sa lakocom menjanim obecanjima sve mi se cini da ce tako biti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija