• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/objektiv.rs/pink

24.09.2020

09:38

MANDIĆ SE JAVIO I RASKRINKAO PRLJAVU IGRU ABAZOVIĆA: Sa 4 mandata bi da smenjuje ne samo po Crnoj Gori, već i Srbiji i regionu!

Balkan

MANDIĆ SE JAVIO I RASKRINKAO PRLJAVU IGRU ABAZOVIĆA: Sa 4 mandata bi da smenjuje ne samo po Crnoj Gori, već i Srbiji i regionu!

Podeli vest

Mandić je potvrdio da ja Abazović pod Ostrogom zahtevao da u Vladi budu Srbi samo koje on odobri, ali nikako svi, što je kako je rekao za DF potpuno ponižavajuće i neprihvatljivo

Predsednik Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, okosnice koalicije “Za budućnost Crne Gore”, Andrija Mandić uključio se jutros u program TV Pink i raskrinkao namere Dritana Abazovića, kojeg mediji nazivaju i “Albanski četnik”. 

Ovi izbori su dobijeni snagom srpskog naroda i to niko ne može da pobije, naglasio je Mandić, a potom i potvrdio da ja Abazović pod Ostrogom zahtevao da u Vladi budu Srbi samo koje on odobri, ali nikako svi, što je kako je rekao za DF potpuno ponižavajuće i neprihvatljivo.

- Abazović je  saopštio da u vladu mogu da uđu samo oni Srbi koje bi on ili neki koncerni koji stoje iza te koalicije probrali. Jedan medijski koncer i švercersko-kriminalni klan žele da kadriraju u budućoj vladi Crne Gore, a da za njih niko nije glasao. Imamo tu ekipu oko Vijesti koja želeli da dominantnu pobedu srpskog naroda pretvori u nečiju tuđu pobedu. To je za nas neprihvatljivo. Znate, neki bi sa četiri poslanika ne samo da smenjuju Mila Đukanovića, već bi da smenjuju i po Srbiji i regionu. Moramo se vratiti u prirodni poredak i da poštujemo pravila koja važe i mislim da to moraju i naši sagovornici da shvate – rekao je Mandić.

On je ipak istakao da se nada da će se pojedini urazumiti i da će Vlada Crne Gore ipak biti formirana na demokratskim principima, poštujući one koji su osvojili najviše glasova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ccccc

pre 3 godine

Šipac je to brate moj, sa njima vi nikada nećete sastaviti vladu. Oni su vam gori neprijatelji neno Milo.

zoran

pre 3 godine

Sada vam ne valja Abazović...pa, predložite mu da se okrene Milu pa po starom..

Pera

pre 3 godine

Albaniju kao drzavu oformili su 1912e jevrei iz beca od nekoliko potpuno razlicitih plemena pa ih celo vreme istite i vode zajedno sa globalnom jevrejskom tajnom vojskom masonima. Kralj je bio mason hitler je po otkricu danskog instituta za genetiku 2019e jevrein ima jevrejske gene a tito broz po otkricu advokata todorovica knjigom hohstapler je jevrein iz madjarske on ih je naseljavao na kim a danas ih vodi tito2soros naslednik broza pa su jevrei rezirali izbore identicno kao u makedoniji dve grupe u sukobu a profitiraju albanci da vladaju sve po jevrejskom planu velike albanije. Abazovic nosi crnu masku sifra albanskog crnog orla. Milom komanduje tito2 soros i jevrei rotsild on je mason kao i krivokapic koga su crnogorcima podmetnuli tito2 rotsild i jevrei kao kukavicije jaje.

bb king

pre 3 godine

Abazovic mi je izgledao normalan a sada vise nisam siguran da je to tako. Poceo je da se bavi ucenama sto je odlika olosa.

Milos

pre 3 godine

Instant srbin, najbolji Milov saveznik, pih!!!!

Petar

pre 3 godine

Podrška Dritanu! Mlad, pošten, sposoban a što si ti Andrija? Neuspešan političar, sluga Beograda i večiti opozicionar kog narod neće! A sad bi da vlada! E, pa neće da može!

zoran

pre 3 godine

Gospodine Mandiću, hteli ste i dobili Abazovića - nemojte se sada žaliti.

Danilo

pre 3 godine

Radiš ti Mandiću za Mila. Prvo oterajte lopove, pa za godinu dana raspište nove izbore. Ne moraš odmah u fotelju, oterajte prvo lopove.

LJUDI, JESTE LI ZA OVO GLASALI?! Dritan Abazović sa Amfilohijem pravi vladu bez SRBA!
Balkan

LJUDI, JESTE LI ZA OVO GLASALI?! Dritan Abazović sa Amfilohijem pravi vladu bez SRBA!

Srbi u Crnoj Gori kada su glasali sigurno nisu planirali da će im lider pokreta "Ura" Dritan Abazović određivati ko će da vodi zemlju. Upravo to se dogodilo, pa sada vladajuća većina "visi o koncu" zbog zahteva Abazovića, koji je osvojio četiri mandata, da u vladi ne bude Srba. Da beda bude veća, on to čini u dogovoru sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem Radovićem

22.09.2020

19:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija